maanantai 2. huhtikuuta 2012

Takatalvi

Täällä on taas takatalvi. Liittyyköhän se jotenkin perääntyviin planeettoihin? Joka tapauksessa vuodenaika tuntuu olevan vinossa, kun koko ajan lisääntyvästä valosta huolimatta sää pysyy kylmänä...


Tämä viikkokin herättää ristiriitaisia tunteita. Päällimmäisenä on helpotus; merkurius etenee keskiviikosta lähtien. Sen jälkeen asiat helpottuvat hitaasti mutta varmasti. Mutta silti pitää jaksaa vielä muutama sekava päivä. Keskiviikko voi olla pahin, koska planeetan suunnan vaihtuessa sen energiatkin pysähtyvät. Silti odotan keskiviikkoa, koska sen jälkeen ainakin osa asioista saa vauhtia. Vihdoinkin.

Perjantaina on taas täysikuu, tällä kertaa vaa'an merkissä. Se ei ole täydellinen täysikuu, mutta se tuo silti eloa mahdollisesti jämähtäneeseen elämään. Se antaa potkua. Toivottavasti mukavalla tavalla.

Tämä viikko ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta se vie vauhdilla kohti mukavampia aikoja. Vajaa kaksi viikkoa siihen, että mars kääntyy taas etenemään, ja pian sen jälkeen kuun loppupuolella on oikein lupaavan ja onnekkaan näköinen uusikuu.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti