maanantai 18. kesäkuuta 2012

Juhannusviikko

Moikka,
tästä juhannusviikosta on tulossa mielenkiintoinen ja moniulotteinen... Toisaalta on toiveikas uusikuu tiistaina, toisaalta sunnuntaina tarkentuva uranuksen ja pluton neliö.

Huominen uusikuu kaksosessa antaa ikään kuin vauhtia jupiterille, joka saapui kaksoseen viikko sitten. Uusikuu samassa merkissäkin kuin jupiter tehostaa sen vaikutusta, ja samoin jupiter uudenkuun tehoa. Kaikenlainen viestintä ja sosiaaliset suhteet saavat uutta energiaa.

Torstaina aurinko siirtyy ravun merkkiin, eli arkisemmin sanottuna on kesäpäivänseisaus. Vuoden pisin päivä. Ja sattumalta erään tämän talouden nuoren ravun syntymäpäivä. :) Aurinko ravussa tukee perhe- ja kotikeskeistä aikaa. Siksi se sopii erinomaisesti monien lomakauden alkuun. Onni löytyy läheisistä ihmisistä.

Sunnuntaina kärjistyvä uranuksen ja pluton neliö tuntuu jo jännitteenä ilmassa. Neliöihin liittyy aina luopumisen elementti. Jotkut asiat eivät yksinkertaisesti mahdu elämään yhtä aikaa. Toisaalta muutos on lopulta hyväksi, vaikka kirpaisee tapahtuessaan, erityisesti sen tullessa yllättäen.

Ja ensi viikolla jatkuu muutosteema jupiterin ja neptunuksen neliön muodossa heti alkuviikosta. Kaksi näin voimakasti neliötä peräperään on melko harvinaista, joten kannattaa säilyttää mahdollisimman joustava asenne kaikkeen mikä saattaa tapahtua.

~ L 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti