keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Mitä Härille kuuluu?

Heips,
muutokset tuntuvat jotenkin hassuilta, ja niitä on todella riittänyt kesäkuun alettua. Eklipsit ja kaikki... Jupiterinkin siirtyminen toiseen merkkiin on iso asia, ja siihen sopeutuminen vie useamman viikon. Lisäksi venus perääntyy vielä tämän kuun loppuun kaksosessa, mikä saattaa tuoda todella ristiriitaisia tuntemuksia kaksosille ja muillekin.

Mietin tässä, että mitä härille nyt kuuluu? Miten elämä on muuttunut viimeisen vuoden aikana? Useimmilla tutuilla härillä työpaikka on vaihtunut paremmaksi. Se on tyypillinen jupiter-ilmiö. Palkan nousun lisäksi työkuva on usein muuttunut mielenkiintoisemmaksi. Lisäksi se on tuonut mahdollisuuden hankkia lisäkoulutusta mielenkiintoisilla kursseilla. Joillakin tutuilla härillä asumisen taso on noussut mukavasti, mikä sekin on tärkeää erityisesti mukavuutta arvostavalle merkille. Romanttisella tasolla en ole huomannut isoja muutoksia, mutta ehkä muille on tapahtunut niin?

Nyt kun jupiter on jättänyt taakseen härän merkin, härkien haasteena on sopeuttaa muutokset osaksi elämää, niin että ne mahtuvat hyvin normaaliin elämään. Joskus jupiterin tuomat positiiviset muutokset eivät jää pysyväksi osaksi elämää ellei siihen kiinnitä varta vasten huomiota. Kaikkea ei tietenkään tarvitse pitää mukana, mutta miellyttävimmät muutokset ainakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti