sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tulossa vilkas viikko

Olipa vauhdikas viikko... Vielä on liian aikaista päätellä mitään eklipsin ja venuksen ylikulun vaikutuksista, mutta ne aukenevat pikkuhiljaa. Kiire on yksi tapa helpottaa siirtymiä, kun kaikkia tapahtumia ei ehdi pohtia puhki.

Tulevan viikon ehdottomasti mielenkiintoisin kuvio on Jupiterin siirtyminen kaksosen merkkiin. Jupiter ei ole vieraillut kaksosessa kahteentoista vuoteen, joten vaihe on kaksosille tervetullut. Muilla merkeillä se vaikuttaa epäsuoremmin, mutta vaikuttaa silti. Se tuo onnea kaikille tasapuolisesti, mutta kerrallaan eri elämänalueilla.

Maanantaina ja tiistaina merkurius on aktiivinen. Se on erityisen merkittävää jupiterin siirryttyä merkuriuksen hallitsijan merkkiin. Ideat virtaavat vuolaasti, mutta ne aiheuttavat myös vastustusta. Silti kaikkia uusia ajatuksia kannattaa harkita, koska niissä on ainakin osa toimivaa. Alkuviikko tulee olemaan vaiheikas.

Keskiviikkona energiat tukevat toisaalta ura-asioita, toisaalta ihmissuhteita. Kummassa tahansa tai molemmissa voi päästä eteenpäin. Päivä sopii hyvin esimerkiksi työtapaamisiin.

Lauantai on tunnelmiltaan epävarma, jotenkin epämukava päivä. Ihmiset saattavat olla tavallista tietoisempia heikkouksistaan. Joskus universumi tuntuu tökkivän kipukohtia kiusallaan, mutta toisaalta juuri silloin on mahdollista oppia suhtautumaan itseensä ja muihin rennommin ja suvaitsevammin.

Mukavaa viikkoa!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti