sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kesäkuun eklipsi

Huomenna maanantaina on taas eklipsi. Se on samalla kesäkuun täysikuu jousimiehessä. Edellinen eklipsi tapahtui kaksi viikkoa sitten. Tällä kertaa tämä jälkimmäinen on heikompi, koska se on osittainen pimennys eikä yhtä tarkka kuin ensimmäinen. Kuitenkin eklipsit ovat aina voimakkaampia kuin tavalliset täydet- ja uudetkuut.


Onneksi juuri tämä on heikompi. Täydetkuut ovat yleensä kiihkeämpiä ja tunteikkaampia kuin uudetkuut. Tämä tekee lisäksi terävän kulman marsiin, mikä lisää räjähdysalttiutta. Ehkä tässä ei tarvita suojalaseja, mutta kannattaa varautua emotionaalisiin myrskyihin. Toisaalta sekä auringolla että kuulla on myös kannustavia kontakteja muihin planeettoihin, eli tulevat tapahtumat voivat olla todella moniulotteisia. Paljon hyvää, mutta myös joitakin hankaluuksia. Tämä eklipsi vaikuttaa erityisen voimakkaasti muuttuviin merkkeihin, jousimiesten ja kaksosten lisäksi kaloihin ja neitsyisiin. Eklipsipäivänä ja sen lähipäivinä kannattaa välttää suuria muutoksia, suunta selkiytyy muutaman viikon kuluessa.

Kuu on jousimiehessä, joten jouskarit tuntevat paineen vahvimpana. Tässä etsitään tasapainoa omien tarpeiden ja parisuhteen vaatimusten välille. Kumppanin tunteet kannattaa asettaa hetkeksi etusijalle, ei kuitenkaan kaikkien omien tarpeiden kustannuksella. Mutta tukemalla nyt toista saat itsekin varmasti enemmän. Jokin uraasi tai työhösi liittyvä tavoite lisää jännitettä elämääsi ja voi vaatia toistaiseksi kompromissia.

Kauriilla on alkamassa reilun vuoden mittainen hyvin työpainotteinen jakso (voivatko kauriit tehdä vieläkin enemmän töitä?). Työ muuttuu arkisella suoritustasolla mielekkäämmäksi. Tämä eklipsi liittyy työssä jaksamiseen. Se korostaa levon ja rentoutumisen sekä työn sopivan tasapainon merkitystä. Eli se ilmoittaa sinulle tavalla tai toisella, jos et lataa akkujasi tarpeeksi.

Vesimiehet saavat palautetta henkilökohtaisesta suorituksesta. Olet ylpeä jostakin, mitä olet saavuttanut ja nyt muutkin huomaavat sen. Se tekee saavutuksestasi vieläkin merkittävämmän itsellesi. Nauti siitä ja muiden huomiosta. Saat siitä lisää polttoainetta seuraavia tavoitteitasi varten. Seuraavan vuoden aikana nautit elämästäsi enemmän kuin aikoihin (jos mahdollista :) ).

Kaloille on alkamassa vilkas vuosi kotiasioiden suhteen. Pääset ehkä muuttamaan suurempaan asuntoon tai asumisesi taso paranee jollain muulla tavalla. Eklipsi näyttää miten työ, ura tai muut tavoitteesi vaikuttavat kotielämääsi, miten ne saattavat auttaa tai haitata sitä. Kumppanisi vaikuttaa tyytymättömältä muutoksiin, mutta älä sorru liiallisiin kompromisseihin hänen takiaan.

Oinailla korostuvat matkustelu ja opiskelu. Eklipsi näyttää kuinka hyvin ne sopivat tällä hetkellä yhteen arkisen elämäsi kanssa, ja mitä esteistä sinun on raivattava tieltäsi päästäksesi hieman seikkailemaan. Ongelma töissä tai ehkä sairastelu saattavat estää sinua toteuttamasta unelmiasi välittömästi, mutta se on vain väliaikaista ja monet muut tekijät kartalla auttavat sinua.

Härillä elämä muuttuu: monet henkilökohtaiset tavoitteet ovat täyttyneet viimeisen vuoden aikana ja nyt painopiste siirtyy vähitellen ansiotason nostamiseen. Eklipsi näyttää miten käyttämällä resursseja yhdessä jonkun kanssa niistä voi saada enemmän tuottoa. Jokin luova idea ei sovi kuvaan tällä hetkellä, mutta ehkä se sopii jonkun ajan päästä.

Eklipsi osuu kaksosilla parisuhdesektorille. Olet kasvanut ihmissuhteissa merkittävästi viimeisen puolentoista vuoden ajan, ja nyt näet miten pitkälle olet päässyt ja mitä kaikkea hyvää ne voivat tuoda elämääsi. Voit myös valita mitä ne tuovat.... Sinä voit asettaa omat vaatimuksesi. Perheeseen tai asumiseen liittyvä asia voi tuoda kitkaa suhteeseen. Alkava vuosi tuo sinulle paljon mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.

Ravuilla eklipsi vaikuttaa arkirutiineihin, työhön ja kuntoiluun. Se kertoo mitä tarvitset voidaksesi henkisesti mahdollisimman hyvin. Siis "terve mieli terveessä ruumiissa". Liikunta ja muut terveet rutiinit auttavat sinua jaksamaan ja iloitsemaan elämästä kaikilla tasoilla. Lähiympäristössäsi voi olla jokin este, joka hidastaa sinua, mutta se ei vaikuta pitkään.

Eklipsi korostaa leijonien luovuutta. Se tuo uusia ideoita ja uutta intoa, ehkä hieman jännitystä elämään. Haluat silti olla myös osa jotakin suurempaa kokonaisuutta, ja eklipsi näyttää miten henkilökohtaiset taitosi auttavat siinä. Joko rahaongelma tai itseluottamuksen puute voi hidastaa vauhtiasi väliaikaisesti. Keskity luovuuteesi ja ongelma ratkeaa itsestään aikanaan.

Eklipsi vaikuttaa neitsyiden kotisektorilla. Työ- ja urasektorilla alkaa todella tapahtua, ja eklipsi näyttää miten se vaikuttaa koti- ja perhe-elämään. Neitsyet vaikuttavat todella kärsimättömiltä. Jalosta kärsimättömyys toimintaenergiaksi, niin saat paljon aikaiseksi! Kohta ura vaatii täyden huomion, ja kaipaat silloin kodista rauhallista lepopaikkaa.

Vaaoilla eklipsi vaikuttaa arkisiin ihmissuhteisiin ja kommunikaatioon. Sisarukset, työtoverit ja naapurit ynnä muut tutut tekevät arjesta mukavampaa, ja eklipsi auttaa huomaamaan heidän arvonsa. Se tuo myös inspiraatiota, jos sinun pitää kirjoittaa jotakin tai pitää puhe. Varo kuitenkin kärsimättömyyttä ja epämääräistä tyytymättömyyttä. Mielenrauha saattaa olla kovilla.

Skorppareilla eklipsi vaikuttaa suoraan raha-asioihin. Se voi näyttää sinulle tavan tienata enemmän rahaa. Tai pystyt ehkä käyttämään varojasi niin, että saat niillä paljon enemmän kuin luulit. Eklipsi voi myös kohentaa itseluottamustasi, jos kaipaat lisää sitä. Jokin ystäviin tai unelmiin liittyvä asia voi painaa mieltäsi, mutta se ei kestä kauan.

Mukavaa eklipsiä, niin ristiriitaiselta kuin se vaikuttaakin!
~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti