maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulukuun toka viikko....

Tämän viikon torstaina on taas uusikuu. Se on torstaina, joten sitä ennen tunnelma saattaa olla hiukan unelias. Uusikuu aloittaa aina uuden toimintasyklin, ja sitä edeltävät päivät saattavat siksi olla melko hiljaisia. Elämäntahti kiihtyy taas pikkuhiljaa uudenkuun jälkeen. Tällaiset päivät tarjoavat luonnollisen mahdollisuuden hidastaa tahtia, hiukan samalla tavalla kuin yö tarjoaa hyvän mahdollisuuden nukkumiseen. Aina ei ole mahdollista pitää yllä samanlaista tempoa, mutta se kiihtyy kyllä sopivasti joulupyhiä varten. Täysikuu osuu nimittäin mukavasti välipäiviin.

Toisaalta tätä viikkoa leimaa myös älyllisesti aktiivinen ja utelias ilmapiiri. Merkurius nimittäin siirtyy huomenna tiistaina jousimieheen ja ottaa kontakteja muihin planeettoihin. Ideat saattavat syntyä kuin tyhjästä. Keskustelut ja tapaamiset ovat vilkkaita. Kaikki ideat eivät välttämättä hyviä. Tiistain ideoihin kannattaa suhtautua varauksella. Torstain ajatukset kantavat huomattavasti pidemmälle. Samoin torstain tapaamiset saattavat osoittautua todella mielenkiintoisiksi, osin yllättäviksikin.

Viikonloppuna venuskin aktivoituu siirtyessään jousimieheen. Se tuo hempeämpää ja toisaalta myös iloisempaa energiaa jouskareille. Sunnuntaina se on ikäänkuin ristiriitaisissa merkeissä, jolloin voi olla mahdoton hahmottaa mitä todella haluaa. Ensi viikolla sen vaikutus on jo voimakkaampi ja positiivisempi.

Mukavaa talvista viikkoa!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti