sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuosi 2013 astrologisesti!Vuodet eivät ole koskaan samanlaisia vaan jokaisella vuodella on oma yleisilmapiirinsä ja omat erityispiirteensä. Vuosi 2013 on monien helpotukseksi edellistä vakaampi vuosi. Vuonna 2012 useat kaukaiset planeetat vaihtoivat merkkiä muuttaen siten merkittävästi astrologista ilmastoa. Tähän vuoteen ei sisälly samanlaisia merkittäviä muutoksia. Yleinen painopiste on sen sijaan elämän vakiinnuttamisessa ja turvallisuuden kehittämisessä. Se ei tarkoita sitä, että vuodesta tulisi tylsä. Osalla merkeistä, kuten skorpioneilla, vuosi on hyvin intensiivinen ja saattaa mullistaa elämän pitkäksi aikaa. Joillakin muilla merkeillä on rauhallisempaa, mutta heillä on omat hektiset kautensa joskus muulloin. Kaikilla merkeillä kuitenkin tapahtuu ympäri vuoden. Elämä ei pysähdy koskaan. 

Aurinko vierailee jokaisessa merkissä vuoden mittaan. Samoin tekevät merkurius ja venus. Ne piristävät jokaisen horoskooppimerkin elämää vuorollaan ja vaikuttavat samalla muilla elämänalueilla muissa merkeissä. Oma synttärikuukausi on enemmän uusi vuosi itselle kuin kollektiivinen uusi vuosi, jota juhlitaan kalenterivuoden vaihtuessa. Osa kuukausista on yleisesti toisia aktiivisempia. Esimerkiksi kevät- ja syyspäiväntasaus aloittavat intensiiviset kuukauden pituiset jaksot. Samoin tekevät kesäpäivänseisaus ja talvipäivänseisaus. Ilmassa on luonnostaan enemmän uutta energiaa kuin muina aikoina vuodesta.  

Vuoden 2013 onnekkain kuvio on jupiterin, saturnuksen ja neptunuksen vesimerkeissä muodostama suurkolmio, joka on täydellinen heinäkuussa. Se kuitenkin aktivoituu myös muina kuukausina.  Tunne-elämä tasaantuu ja syvenee. Emotionaalinen tasapaino on helpompi saavuttaa ja säilyttää kuin usein muulloin. Se tuo uusia mahdollisuuksia erityisesti kaikille vesimerkeille, eli ravuille, skorpioneille ja kaloille. Se helpottaa myös muiden merkkien elämää. 

Vuoden 2013 astrologisesti haastavin kuvio on pluton ja uranuksen neliö, joka aktivoituu toukokuussa ja marraskuussa. Velvollisuudet ja vastuu rajoittavat liikaa yksilöllisyyttä jollakin alueella. Vanhat valtarakenteet kaipaavat uudistusta ja muutosta. Kuvio vaatii luopumaan jostakin vanhasta ja aikansa eläneestä. Kotioloissa myös vanhemmat ja lapset etsivät uusia rooleja. Muutosta voi aina helpottaa pitämällä mieli avoimena monille eri vaihtoehdoille. Neliö haastaa erityisesti johtavat merkit, eli oinaat, ravut, vaa'at ja kauriit. Muihin merkkeihin se vaikuttaa välillisesti eikä niin suoraan.

Mukavaa Uutta Vuotta kaikille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti