maanantai 31. joulukuuta 2012

Leijona - vuosi 2013Kotiolot vaativat huomiosi vuoden mittaan. Vastuusi ja velvollisuutesi kotona, perheen tai suvun parissa ovat lisääntyneet, ja joudut käyttämään ylimääräistä energiaa sopeutuaksesi muuttuneisiin olosuhteisiin. Samalla kotonasi näyttää olevan jotain todella onnekasta. Löydät sieltä ehkä kipeästi kaipaamaasi vastalääkettä uran haasteisiin. Varaa perheellesi ja kodillesi niin paljon aikaa kuin ne tarvitsevat. Työsi hyötyy siitä pidemmän päälle. 

Toisaalta olet myös innokas tutkimaan maailmaa. Kaipaat myös seikkailua elämääsi. Suunnittelet ehkä elämäsi matkaa, tai saat tärkeitä suhteita kaukaisiin maihin muuta kautta. Osa leijonista jatkaa opintoja, tai aloittaa ne nyt. Molemmat vaihtoehdot johtavat hyviin tuloksiin. Kumppanisi näyttää liittyvän kiinteästi tähän teemaan, joten muutos voi tulla hänen kauttaan. Hän saattaa aloittaa opiskelun tai muutatte kauan hänen työnsä takia. Tämä trendi on pidempiaikainen, joten muutos saattaa olla aivan ajatusasteella, ja toteutua vasta tulevina vuosina. 

Kaverit ja harrastuksesi ilahduttavat sinua erityisesti alkuvuodesta. Sosiaalinen elämäsi voi olla erittäin vilkasta ja viihdyttää. Loppuvuodesta tahti hieman rauhoittuu ja nautit ehkä hyvinkin seesteisestä vapaa-ajasta. Rentoutuminen ja hiljentyminen ovat tärkeitä teemoja merkillesi loppuvuodesta, joten raivaa niille mahdollisuuksia. Tarvitset palauttavan kauden ennen kuin merkissäsi alkaa taas tapahtua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti