maanantai 31. joulukuuta 2012

Rapu - vuosi 2013Ravulle on tiedossa hyvin luova ja henkisesti äärimmäisen tyydyttävä vuosi. Toisaalta parisuhde tai ura voi esittää yllättäviä haasteita. Molemmat ovat mielenkiintoisessa muutosvaiheessa. Urasi muutostrendi on näistä kahdesta nopeampi, silti sekin kestää useita vuosia. Jokin saattaa muuttua äkillisesti tavoitteissasi tai työmahdollisuuksissasi. Jotkut entiset tavoitteet eivät välttämättä tunnu enää oleellisilta, tai vaihtoehtoisesti keksit yllättävän tavan saavuttaa haluamasi. Työtarjous, ylennys tai työpaikan vaihdos voi tapahtua odottamatta. Muutos voi epäilyttää, mutta älä hylkää sitä suinpäin. Kaipaat selvästi jotain uutta ja olet itsellesi velkaa ainakin sen, että harkitset erilaisia vaihtoehtoja. 

Muutos parisuhteessa tai ihmissuhteissa on luonteeltaan hitaampi, mutta samalla syvällisempi. Kaipaat enemmän merkitystä läheisiin ihmissuhteisiisi. Yhteiset harrastukset voivat auttaa tuntemaan toisenne paremmin. Leikki ja ilo kuuluvat aikuistenkin elämään. 

Alkuvuosi voi olla melko hiljaista odotus- ja etsiskelyaikaa. Uusi sykli on alkamassa ja sitä ennen kannattaa rauhoittua kunnolla. Vuoden loppupuolisko on sinulle onnekasta aikaa, koska jupiter siirtyy omaan merkkiisi. Nyt on rapujen vuoro ponnistaa elämässä eteenpäin. Tärkeimmät unelmasi voivat toteutua, joten älä ujostele ainakin miettiä niitä selkeiksi päämääriksi itsellesi. Luovuutesi ja viisautesi ovat huipussaan heinä-elokuussa. Uneksi rohkeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti