lauantai 4. kesäkuuta 2011

Jupiter siirtyy Härkään!

Jupiter siirtyy tänään Härkään, jossa se viettää seuraavan vuoden!

Jupiter tuo mukanaan onnea ja optimismia. Oikeastaan se mikä vaikuttaa puhtaalta tuurilta on yhdistelmä ennakkoluulottomuuta ja rohkeutta. Jupiter saa ihmiset ylittämään rajansa, ja siksi sen olemassaolo on niin tärkeä asia kaikille merkeille. Härässä se lisää kaikkien materiaalista hyvinvointia, luonnon arvostusta ja aistinautintoja. Estetiikka on nyt tärkeää, kuten myös hyvä ruoka ja musiikki. Puhtaasti materiaalisella tasolla jupiterin vierailu voi näkyä vyötärön levenemisenä, joten herkutellaan kohtuudella. :)

Vuosi on onnekas luonnollisesti  kaikille Härille, mutta myös muut merkit saavat erityistä apua jollakin elämänalueella...

Härkä 
Jupiter omassa merkissäsi tuo onnea mille tahansa elämänalueelle, mikä kaipaa kohennusta. Se tuo usein uuden suhteen tai työpaikan, tai jotain muuta ihanaa, jos ne ovat jo kunnossa. Joka tapauksessa se nostaa mielialaa ja itseluottamusta, sekä auttaa nauttimaan elämästä enemmän!
Kaksonen 
Jupiter auttaa sinua löytämään elämäniloa ja mielenrauhaa, joka eivät ole riippuvaisia ulkoisista olosuhteista. Usein ihmisiä arvostellaan suoritusten perusteella, mutta huomaat sen olevan tarpeetonta. Käytännössä haluat ehkä meditoida tai viettää aikaa omassa rauhassa, jotta ajatuksesi selkiintyvät.
Rapu 
Saat elämääsi entistä enemmän iloa kaveriporukoista ja harrastuksista. Löydät ehkä joitakin uusiakin. Joka tapauksessa tuleva vuosi on supersosiaalinen ja nautit kontakteista muihin ihmisiin, erityisesti samoista asioista kiinnostuneisiin.
Leijona 
Jupiter auttaa sinua erityisesti urallasi ja tulevaisuuden tavoitteiden toteuttamisessa. Jos olet kaivannut näkyvämpää asemaa tai enemmän arvostusta, saavutat ne helpommin kuin muina aikoina. Statuksellasi ei ole väliä, yhtä lailla tohtorit kuin kotiäiditkin tuntevat pian olevansa oikealla tiellä.
Neitsyt
Nyt on hyvä vuosi hankkia uusia vaikutteita ja virikkeitä elämään! Opiskelijoille vuosi on erityisen hyvä. Muut voivat avartaa maailmaansa ja tyydyttää uteliaisuuttaan matkustelemalla ja lukemalla. Uudet kokemukset auttavat muodostamaan entistä tyydyttävämmän suhteen elämään. 
Vaaka
Elämässä on tiettyjä hankalia asioita, jotka jaetaan muiden kanssa pakolla tai vapaaehtoisesti. Raha-asioista esimerkiksi verot ja elatusmaksut, ihmissuhteissa seksi. Niitä jupiter helpottaa avullaan seuraavan vuoden ajan. Saat ehkä suuren veronpalautuksen, tai seksielämäsi kukoistaa. Toivottavasti sekä että.

Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti