sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Jupiter siirtyy Härkään osa II

Jupiter on joskus todella nopea liikkeissään. Pari tuttua härkää on jo saanut erinomaisia työuutisia, jotka todennäköisesti enteilevät jupiterin siirtymistä nimikkomerkkiinsä. Joskus mahdollisuudet siis edeltävät varsinaista jaksoa, jos syntymäkartan muut tekijät puoltavat sitä. Kaikille härille tapahtuu varmasti jotain ihanaa vuoden kuluessa.

Ja muilla aurinkomerkeillä jupiter vaikuttaa muilla elämänalueilla:
Skorpioni
Jupiter vaikuttaa nyt vastamerkissäsi. Jos ihmissuhteissa on ollut toivomisen varaa, ne kohentuvat nyt kunnolla. Se pätee kaikkiin ihmissuhteisiin: työtovereihin, läheisiin ystäviin ja elämänkumppaniin. Tietysti jupiter vastamerkissä on myös klassinen rakkausaspekti sinkuille. 
Jousimies 
Jupiter auttaa nyt elämän perusduunin ja terveyden merkeissä. Eli kaikki työhön ja kuntoiluun sekä muihin päivittäisiin rutiineihin liittyvä tekee sinut onnelliseksi ja tuo onnea elämään. Mahdollisiin terveysongelmiin löytyy nyt helpommin ratkaisu.
Kauris
Kauriille jupiter tuo seuraavan vuoden ajan lisää luovuutta ja elämäniloa. Omat projektit menestyvät. Elämä voi muuttua romanttisemmaksi. Myös lapset tuovat elämään lisää onnea. Tai vauva voi ilmoitella tulostaan. 
Vesimies
Jupiter tuo enemmän onnea perhe-elämääsi. Pääset ehkä asumaan entistä väljemmin. Jos menneisyydessä on ollut ongelmia, nyt on hyvä aika paikata niitä. Joka tapauksessa suhteet perheenjäseniin paranevat.   
Kalat
Sosiaalinen elämäsi muuttuu tyydyttävämmäksi. Erityisesti paranevat päivittäiset ihmissuhteet: suhteet sisaruksiin ja lähellä asuviin kavereihin, sekä suhteet koulu- tai opiskelukavereihin. Sosiaalinen piirisi luultavasti myös laajenee.   
Oinas
Jupiter siirtyy nyt työskentelemään henkilökohtaiselta sektoriltasi talous- ja omaisuussektorille. Eli tulosi todennäköisesti nousevat tai omaisuutesi arvo kasvaa jotenkin muuten. Jupiter nostaa myös itseluottamusta ja omanarvontuntoasi.

~L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti