torstai 30. kesäkuuta 2011

Uusikuu ravussa - ja vielä yksi kesäeklipsi!

Huomenna keskipäivällä on uusikuu ravussa, ja kesän viimeinen eklipsi! Normaalisti ne tulevat pareittain, mutta tällä kertaa eklipsejä tuli kolmen sarja. Kaksi ensimmäistä osuivat erityisesti muuttuviin merkkeihin: jousimies, kaksonen, kalat ja neitsyt. Omaan merkkiin tai samaan modaliteettiryhmään osuessa eklipsit vaikuttavat voimakkaasti elämän perusasioihin, kuten identiteettiin ja ihmissuhteisiin, tai perhe- ja työelämään. Kaikilla muuttuvilla merkeillä on varmasti paljon asioita menossa jollain näistä tärkeistä elämän osa-alueista. Sama trendi jatkuu taas talvella, mutta muuttuvat merkit saavat nyt hengähdystauon ja mahdollisuuden sulatella muutoksia.

Huominen eklipsi vaikuttaa sen sijaan voimakkaasti johtaviin merkkeihin: rapuun, kauriiseen, oinaaseen ja vaakaan.

Eklipsi aktivoi kuvion, jossa se on oppositiossa plutoon kauriissa, ja neliössä sekä saturnukseen vaa'assa että uranukseen oinaassa eli suurristin. Kuvio on ollut taivaalla jo jonkin aikaa, ja lisännyt paineita erityisesti johtavien merkkien elämään. Tämä eklipsi ikäänkuin aktivoi sen uudestaan. Elämä voi kaikista tuntua hyvin hektiseltä jonkin aikaa, mutta se kyllä tasoittuu siitä. Muutokset eivät myöskään välttämättä ole äkillisiä, osa niistä on voinut leijua ilmassa jo pari vuotta, tai ilmoitella muuten aiemmin tulostaan, vaikka ne luultavasti taas kulminoituvat tämän eklipsin myötä.

Katsotaan miten se vaikuttaa eri johtavien merkkien edustajien elämään:
Ravulla eklipsi osuu omaan aurinkomerkkiin, joten se vaikuttaa siihen henkilökohtaisesti. Se voi aiheuttaa identiteettikriisin, koska ihmisen on aika ajoin löydettävä itsensä uudelleen, ja tämä on juuri sellainen hetki. Ravun koti- ja perhe-elämä näyttää nyt vaativalta, mutta toisaalta hyvin palkitsevalta. Voi tuntua siltä, ettei aika millään riitä kaikkeen mitä kotona pitäisi tehdä, tai myöskään omista tarpeista huolehtimiseen, mutta voin vakuuttaa, että kiire menee aikanaan ohi.
Lisäksi parisuhde tai muut tärkeät ihmissuhteet käyvät läpi perinpohjaista muutosta. Muutos voi liittyä jotenkin lapsiin, tai rakkaisiin harrastuksiin, jotka ovat kuin omia lapsia. Muutos on pohjimmiltaan hyväksi, mutta välillä se voi tuntua rajoittavan ravun yksilöllisyyttä. Ja kaiken lisäksi työelämässäkin kuohuu: ura voi tuntua kaipaavan uutta suuntaa, koska se ei ole ollut tyydyttävää enää hetkeen. Lisäksi kotivelvollisuuksia voi tuntua tällä hetkellä mahdottomalta yhdistää uravaatimusten kanssa tyydyttävästi.
Siinä pähkinänkuoressa haasteet, joita tämä eklipsi voi herättää. Jos tilanne tuntuu liian monimutkaiselta käsiteltäväksi kerralla, kannattaa vain odottaa. Parhaat ratkaisut syntyvät ajan kanssa.

Kauriilla eklipsi aktivoi parisuhdealueen. Suhteessa voi tapahtua jotakin merkittävää: se voi hajota tai vakiintua! Parisuhteen tarpeet voivat tuntua häiritsevän henkilökohtaista uudistautumistasi, vaikka ne ehkä vain muistuttavat tarpeesta elää kaikilla tavoilla täyttä elämää. Kauriilla näyttäisi nyt olevan rutkasti henkilökohtaista valtaa ja vaikutusvoimaa, joten hänellä on hyvä mahdollisuus muokata suhdetta haluamaansa suuntaan. Sama pätee myös muihin ihmissuhteisiin, jos parisuhde ei ole nyt ajankohtainen.
Ura näyttää olevan nyt kauriin ykkösprioriteetti. Ainahan se on, mutta nyt jopa enemmän kuin muulloin. On myös muutamia vähemmän uraorientoituneita kauriita, joilla kuitenkin kasvava vastuu ja lisääntyvät velvollisuudet pyörivät mielessä. Ne eivät välttämättä liity työhön, vaan vastuuntunto voi liittyä johonkin muuhun elämänalueeseen. Lisäksi kauriiden perhe-elämään on tulossa yhtäkkisiä muutoksia, kuten muutto tai muutoksia perhesuhteissa. 

Oinaalla eklipsi myllertää perhe-elämää ja kotia! Perhe voi saada uuden merkityksen, tai äidin rooli perheessä voi muuttua ratkaisevasti. Osa oinaista näkee myös menneisyyden uudessa valossa. Myös kodin merkitys voi muuttua. Työn ja kodin välillä on jonkinlainen valtataistelu, johon todennäköisesti liittyy taloudellisia näkökohtia harkittavaksi. Oma kasvu ihmisenä tuntuu välillä olevan ristiriidassa perheen ja työn vaatimusten välissä. Kaiken yhdistäminen voi tuntua ajoittain äärimmäisen haastavalta. Kumppanikin vaikuttaa vakavalta tällä hetkellä: hän voi olla vakauttava ja tasapainottava voima elämässäsi, tai hän voi olla kunnianhimoinen ja kiireinen, tai muuten poissaoleva. Tai kaikkea sitä yhtä aikaa.

Vaaka elää kunnianhimoista vaihetta elämässään. Seuraavan reilun vuoden aikana on mahdollista saavuttaa paljon, ja luoda perusta seuraavien vuosikymmenien tyydyttävälle elämälle. Eklipsi osuu kartan korkeimmalle kohtaa ura-huoneeseen. Ura voi saada nyt täysin uuden suunnan, tai suunta on vaihtunut jo asteittain, ja se on nyt näkyvillä selvästi. Myös vaa'an perhe- ja/tai kotielämä muuttuu perustavanlaatuisesti, mutta tämä trendi on kaikkein hitain tällä hetkellä vaikuttavista virtauksista. Ihmissuhteissa tarvitset selkeästi tilaa ja vapautta, tai aloitat suhteen hyvin omaperäisen ihmisen kanssa....

Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti