keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Täysikuu jousimiehessä jatkuu...

Täysikuu on normaalistikin haastavaa aikaa, se tuo valoon asioita, joita ei välttämättä haluaisi nähdä. Tämäniltaiseen liittyy vielä eklipsi, eli se on täydellinen kuunpimennys, joten se on huomattavasti voimakkaampi kuin tavallinen täysikuu. Ehkä se on yksi universumin keinoista tökätä ihminen liikkeelle, jos elämästä on tullut liian turvallista ja ennalta-arvattavaa?

Sääli että eklipsi tuskin näkyy ainakaan Helsingissä. Tänne on luvassa liian pilvistä säätä...

Kaksonen
Ihmissuhteesi tarvitsevat nyt huomiotasi. Varsinkin se yksi... Nyt toivottavasti selviää oletko oikeasti onnellinen vai et. Harrastustoiminta tai kaveripiirisi voi vaikeuttaa ihmissuhteitasi tällä hetkellä. Ratkaisuja voi löytyä hiljaisuudesta ja yksinäisyydestä.

Rapu
Eklipsi vaikuttaa voimakkaasti terveyteesi, ja paljastaa ovatko esimerkiksi kuntoilurutiinisi kunnossa. Jokin ura-asia tai muu velvollisuus aiheuttaa ylimääräisiä, odottamattomia paineita. Mutta ystävät ja harrastukset tuovat elämääsi iloa!

Leijona
Luovuutesi on nyt huipussaan! Myös lapsiin liittyvät asiat ilahduttavat. Toisaalta jokin matkusteluun tai opiskeluun liittyvä asia voi tuntua nyt ongelmalliselta. Ura sen sijaan tuottaa tyydytystä ja jopa nautit velvollisuuksistasi.

Neitsyt
Eklipsi saattaa kertoa jostain keskeneräisestä asiasta menneisyydessäsi, kotonasi tai perheesi parissa. Ylimääräinen menoerä voi lisätä paineita. Mutta maailmasi voi rikastua hyvin miellyttävällä tavalla, ehkä matkustelemalla?

Vaaka
Sinulla on harvoin vaikeuksia ilmaista itseäsi, mutta tarkkaile nyt miten teet sen. Saatko haluamasi viestin perille? Jokin ihmissuhdehäiriö voi haitata kommunikointiasi väliaikaisesti. Toisaalta näyttää siltä että saat enemmän resursseja tavoitteidesi toteuttamiseksi.

Skorpioni
Eklipsi osuu raha-alueellesi. Tarkkaile muutoksia ansioissasi. Myös mieltymyksesi voivat muuttua: se mikä ennen tuntui arvokkaalta ei ehkä tunnu siltä ikuisesti... Jokin haaste voi nousta nyt myös terveyden kautta, mutta toisaalta ihmissuhteesi näyttävät erityisen valoisilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti