torstai 30. kesäkuuta 2011

Uusikuu ravussa 3

Vieläkin lähestyvään eklipsiin liittyen... muuttuvat merkit vuorossa. Muuttuvilla merkeillä eklipsi ja sen muodostaman suurristin planeetat kiinnittävät huomion alueisiin, joihin liittyvät raha ja luovuus.

Neitsyt sinulla uusikuu ja eklipsi herättävät sosiaalisen puolen. Voit tavata uusia ihmisiä tai hankkia uuden harrastuksen. Tarpeesi kuulua johonkin ryhmään kasvaa. Toisaalta raha-ongelmat voivat häiritä sosiaalista elämääsi. Tulosi ovat kasvussa, hitaasti mutta varmasti, silti ne tuntuvat ehkä riittämättömiltä tällaisina hetkinä. Myös kumppanisi/partnerisi tapa käyttää rahaa voi yllättää, tai teille voi tulla odottamattomia yhteisiä menoja, jotka hankaloittavat tilannetta. 

Jousimies, arvosi muuttuvat hitaasti ja varmasti, samalla myös kykysi ansaita rahaa. Olemme yleensä valmiit näkemään vaivaa sen eteen mitä pidämme tärkeänä, ja eklipsi haastaa nyt myös itsearvosi. Jos se ei ole kunnossa, on haastavaa ansaita tarpeeksi. Eklipsi vie huomiosi myös toisten kanssa jaettuihin rahoihin. Niitä voi olla perintö, elatusmaksut, verot, tai vaikka puolison kanssa yhteiset rahat. Lapset tai harrastukset hankaloittavat entisestään rahojen riittämistä.

Kalat: eklipsi osuu hyvin luovalle alueelle kartallasi. Se voi vauhdittaa omaperäisiä, luovuuttasi ilmaisevia projekteja, tai enteillä perheenlisäystä. Raha voi väliaikaisesti rajoittaa itseilmaisuasi. Tulosi kehittyvät nyt epätasaisesti, tai tulonlähteesi voi yllättäen muuttua. Eklipsi voi tuoda paljon iloa elämääsi, kunhan saat visiosi sopimaan yhteen resurssiesi kanssa.

Kaksonen saa eklipsin suoraan syliinsä raha- ja ansiosektorille. Tuloissasi voi tapahtua pian muutoksia, tai on jo tapahtunut. Muutokset eivät näytä helpoilta, vaikka ovat varmasti pidemmän päälle hyödyllisiä. Lapsista tai harrastuksista voi tulla ylimääräisiä menoja. Tarkista myös, että saatavasi muilta ovat kunnossa, ettet maksa liikaa veroja tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti