tiistai 14. kesäkuuta 2011

Täysikuu jousimiehessä ja täydellinen kuunpimennys

Itselleni tämä eklipsien välinen aika on ollut melko kaoottista. Suuntavaisto on ollut jotenkin hukassa, eikä ehkä ihme, kun eklipsit osuvat omaan aurinkomerkkiin ja sen vastamerkkiin. Ehkä kohta taas selkenee...

Keskiviikkona on seuraava eklipsi, kun täysikuu on jousimiehessä ja samalla täydellinen kuunpimennys. Eklipsin tarkka aika on hieman yhdentoista jälkeen illalla, mutta vaikutukset tuntuvat useita päiviä tai jopa viikkoja. Tiedossa on eräänlainen supertäysikuu! Eli yllätyksiin kannattaa varautua ja ottaa rauhallisesti omassa elämässä...


Täysikuu nostaa yleensä tunteet pintaan. Tällä kertaa siihen yhdistyy lisäksi haastava neliö uranukseen. Sen vuoksi kaikki oivallukset tai esille nousevat asiat eivät ole miellyttäviä. Siihen liittyy joku yllätystekijä, joka onneksi nousee esiin nyt, eikä vielä myöhemmin. Esimerkiksi joku itsepäinen ihminen saattaa aiheuttaa ongelmia muille yksioikoisuudellaan ja eksentrisyydellään.

Toisaalta hyvä kulma jupiteriin takaa sen, että saamme samalla muistutuksen elämän yltäkylläisyydestä, ja voimme tuntea, että meistä huolehditaan ja elämä on pohjimmiltaan oikeudenmukaista.

Jousimies Täysikuu omassa merkissä tuo oivalluksia itsestä suhteessa muihin ihmisiin. Tällä kertaa lapset ja rakkaus saattavat kyseenalaistaa roolisi epämukavalla tavalla. Toisaalta sinua mahdollisesti rasittavat työ- ja terveysongelmat ehkä ratkeavat kuin taikaiskusta.

Kauris Terveys ja jaksaminen voivat aiheuttaa sinulle ongelmia tämän täydenkuun aikaan. Olet todennäköisesti laiminlyönyt henkistä jaksamistasi. Fyysisestä kunnosta sinua kannustaa pitämään huolta tieto sen suorasta vaikutuksesta jaksamiseesi töissä. Kotiasiat voivat aiheuttaa ylimääräisiä ongelmia. Toisaalta lapset tai luova tekeminen voivat vaikuttaa positiivisesti terveyteesi.

Vesimies Huomiosi kiinnittyy kaveri- ja harrastusporukoihin. Saat niistä tyydytystä, mutta joudut tasapainoilemaan tunteaksesi itsesi myös yksilölliseksi silloin tällöin. Kommunikointiongelmat voivat häiritä elämääsi. Et todennäköisesti pysty ilmaisemaan itseäsi niin selkeästi kuin haluaisit. Kotiasiat tuovat kuitenkin lisää toivoa elämään.

Kalat Urasi voi kehittyä eklipsin myötä uuteen, yllättävään suuntaan. Raha-asiat voivat kuitenkin jotenkin jarruttaa etenemistäsi. Tai et ehkä luota omiin kykyihisi tarpeeksi? Sosiaalinen elämä kuitenkin tuo iloa ja onnea elämääsi!

Oinas Tämä eklipsi luo ja tyydyttää seikkailunhaluasi! Pahin este uusista asioista nauttimiselle olet kuitenkin tällä hetkellä sinä itse?! Voit saada lisäksi palkankorotuksen tai omaisuutesi arvo kohoaa muulla tavalla.

Härkä Rahalähteesi muuttuu tämän eklipsin myötä. Muutos koskee erityisesti muiden kanssa yhteisiä tai jaettuja rahoja: elatusmaksuja, veroja jne. Alitajuisesti kaipaatkin muutosta, vaikka se ei tunnu pelkästään miellyttävältä. Toisaalta voit jopa oman persoonallisuutesi voimalla jotenkin parantaa taloustilannettasi!

Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti