torstai 30. kesäkuuta 2011

Uusikuu ravussa 2

Kesälomailu ja pikkuravun synttärit ovat päässeet häiritsemään bloggailua, mutta eklipsi vetää tehokkaasti koneen äärelle. :) Huominen uusikuu ravussa on siis samalla eklipsi, eli osittainen auringonpimennys!
Voimakkaimmin se vaikuttaa johtaviin merkkeihin, mutta vaikutus tuntuu kaikilla merkeillä jossain päin karttaa...

Kiinteillä merkeillä (härkä, leijona, skorpioni ja vesimies) se aktivoi suurristin kommunikaatioon ja terveyteen liittyvillä alueilla kartalla.
Härällä se vaikuttaa ajatteluun ja kommunikointiin liittyvällä alueella. Siihen liittyy mahdollisuus kehittää omaa tyyliä puhujana ja kirjoittajana, sekä se aktivoi tutustumaan uusiin ihmisiin arkipäiväisissä ympyröissä. Tällä hetkellä jotkin ulkomaihin tai vieraisiin kieliin liittyvät haasteet rajoittavat kykyäsi ilmaista itseäsi niin kuin haluat. Tai opiskelu voi viedä huomattavasti energiaasi. Kuvioon liittyy myös terveyshaasteita. Pidä hyvää huolta sekä fyysisestä että henkisestä jaksamisestasi! Muutoin yllättävät terveysongelmat voivat haitata arjenhallintaasi.

Leijonaa eklipsi herättelee miettimään elämän merkitystä tai tarkoitusta. Onko sinulla konkreettisesti kaikki mitä tarvitset, vai kaipaatko muutakin? Kaikki kaipaavat ainakin mielenrauhaa, ja voit nyt selvittää mitä se sinulle henkilökohtaisesti merkitsee. Jotkin rutiineihisi tai terveyteesi liittyvät muutokset voivat myös haastaa sinun henkisen elämäsi. Ja opiskeluun tai matkusteluun liittyvät muutokset sekoittavat pakkaa entisestään.

Skorpionille eklipsi voi avata uusia ovia maailmaan. Vesimerkistä toiseen se lisää uteliaisuuttasi ja seikkailunhaluasi. Haluat oppia ja kokea jotakin uutta. Toisaalta arkielämäsi realiteetit jarruttelevat muutosta. Lähiympäristösi ei ehkä tue sitä, tai et osaa vielä selittää tarkasti itsellesi ja muille miksi kaipaat muutosta. Myös sinun kartallasi terveyteen liittyvät alueet ovat aktiivisia. Rutiinisi kaipaavat muutosta, mutta vältä liian äkillisiä liikkeitä. Toisaalta kaipaat uusia virikkeitä, mutta myös jotakin mikä vakauttaisi henkistä elämääsi. Meditaatiota?

Vesimies saa eklipsin kautta mahdollisuuden testata päivittäisiin rutiineihin, työhön ja terveyteen liittyvää aluetta kartallaan. Jos olet tyytymätön joihinkin rutiineihin, nyt on hyvä hetki uudelle alulle. Tai kroppasi voi ilmoitella kaipaavansa muutosta, jos et kohtele sitä asianmukaisesti. Nyt on tärkeintä keskityttyä päivittäisiin pikkuasioihin, jotka saavat elämän tuntumaan mielekkäältä. Sellaisia ovat esimerkiksi kaverit ja lemmikit, joille kannattaa varata tarpeeksi aikaa. Ja pakkopullarutiineja voi ehkä vähentää luovilla ratkaisuilla?

Jatkuu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti