keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Uusikuu Kaksosessa ja osittainen pimennys

Uusikuu on siis ensi yönä, heti puolenyön jälkeen. Tämä uusikuu on myös osittainen auringonpimennys, mutta se ei valitettavasti näy täällä, koska se osuu yöhön.Pimennykset eli eklipsit ovat tavallista voimakkaampia yhtymiä, koska planeetat ovat silloin taivaalla täsmälleen samassa tasossa. Eklipsit tuovat tavallista voimakkaampia muutoksia. Seuraavat kaksi viikkoa ovat aktiivisinta aikaa, mutta muutokset voivat ilmetä myöhemminkin, kun muut planeetat laukaisevat ne. Niihin liittyy myös yllätyselementti: tapahtumia ei voi ennakoida. Kannattaa mieluummin seurata mitä tapahtuu ja kääntää se omaksi parhaakseen kuin yrittää väkisin johonkin tiettyyn lopputulokseen. Unelmat muuttuvat usein huomaamatta matkan varrella, ja eklipsit tuovat juuri sellaisia muutoksia.


Kaksonen
Eklipsi osuu omaan merkkiisi, joten se vaikuttaa sinuun voimakkaammin kuin muihin. Saat tilaisuuden miettiä kuka todella olet ja haluat olla. Nyt voit panostaa kaikkiin henkilökohtaisiin unelmiisi!
Rapu
Eklipsi tuo mahdollisuuden löytää lisää mielenrauhaa ja tasapainoa elämääsi. Se tuo mahdollisuuden onneen, joka ei riipu ulkoisista olosuhteista. 
Leijona
Saat mahdollisuuden nauttia erilaisista sinua kiinnostavista ihmisverkostoista ja harrastuksista. Yllättäen myös netissä surffailu tai tietotekniikka muuten voi syventää elämääsi. 
Neitsyt
Eklipsi osuu kartallasi voimakkaaseen ura-huoneeseen. Jos olet työn tai uran suhteen jumissa, se auttaa eteenpäin. Myös palkka voi parantua.
Vaaka
Henkiset virikkeet, opiskelu ja ulkomaat tukevat nyt erittäin myönteisesti persoonallisuutesi kehitystä. Saat tilaisuuden seikkailullekin!
Skorpioni
Eklipsi myllertää tunne-elämääsi, mutta lopputulos on varmasti myönteinen. Seksi tai talousasiat voivat muuttua voimakkaasti. 
Jousimies
Näet pian ihmissuhteet, tai yhden niistä, uudessa valossa. Tunnet itsesi niissä luottavaisemmaksi kuin aikoihin. Suhde voi muuttua vauhdilla.
Kauris
Jokin herättää sinut huolehtimaan paremmin kunnostasi. Kannattaa miettiä, voisitko kohentaa suorituskykyäsi jollakin uudella terveysrutiinilla.
Vesimies
Luovuutesi kukoistaa ja romanttiset yllätykset ovat nyt mahdollisia. Myös lapset voivat tuoda mukavia yllätyksiä, tai olla sellaisia. 
Kalat
Kotonasi saattaa tapahtua nyt jotain yllättävää. Tai perhe-elämäsi muuttuu jollakin tavalla. Tuloksena on turvallisempi ja vakaampi koti.
Oinas
Mikäli sosiaalinen elämäsi kaipaa piristystä, juuri tämä viikko tuo sitä! Arkiset suhteet lähiympäristöösi ja työ- tai koulukavereihin paranevat.
Härkä
Eklipsin tuomat muutokset liittyvät omaisuuteesi ja tuloihisi. Henkisellä tasolla itseluottamus nousee. Ja saat mahdollisuuden parantaa ansiotulojasi!

 ~L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti