sunnuntai 5. elokuuta 2018

Viikon 32 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Tästä on tulossa taas vauhdikas viikko! 

Maanantai ja sunnuntai ovat kuviottomia päiviä, mutta molempina päivinä tuntuu kyllä viereisten päivien kuviot, maanantaina tiistain ja sunnuntaina lauantain aspektit...

  • ti 7.8.2018 aurinko tekee neliön jupiteriin ja venus siirtyy vaa'an merkkiin. Auringon neliö tuo esiin ongelmia, jos vauhti on liian luja tai tavoitteet liian korkealla. Venuksen merkinvaihto aloittaa kaikille merkeille sosiaalisen ja romanttisen kauden!
  • ke 8.8.2018 venus tekee vaa'asta ensitöikseen kolmion marsiin! Kuvio on romanttinen ja aistillinen, erityisesti ilmamerkeillä se suosii parisuhteita.
  • to 9.8.2018 Aurinko kohtaa perääntyvän merkuriuksen. Tämä on hyvä päivä tarkkailla miten perääntyminen vaikuttaa omaan elämään ja millaisen viestin se on tuonut tällä kertaa.
  • pe 10.8.2018 Venus on neliössä saturnukseen. Klassinen esimerkki päivästä, jolloin itsekriittisyys saa helposti vallan. Osa ihmisestä muuttuu kriittisiksi muita kohtaan...
  • la 11.8.2018 Merkurius on neliössä jupiteriin, eli ajatukset ovat helposti ylimitoitettuja tai muuten vain kaukaa haettuja. Lauantaina on myös eklipsisarjan kolmas ja viimeinen pimennys, kun uusikuu on leijonassa. 
Eklipsistä (tai pimennyksestä) tulee oma juttu loppuviikosta. Ja vaikka tällä viikolla on monella suunnalla taas vauhti päällä, elämä tasoittuu ja rauhoittuu taas vähitellen... Jo seuraava viikko on taas rennompi!

Ovatko edelliset eklipsit tuoneet jollekulle jo uutisia...? Nehän vaikuttavat useamman viikonkin, mutta joskus asiat lähtevät liikkeelle välittömästi pimennyksen läheisyydessä.

Mukavaa vauhtiviikkoa taas kaikille!
~ Liisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti