maanantai 23. tammikuuta 2012

Uusikuu vesimiehessä

Vesimies on hyvin innovatiivinen merkki. Vesimiehelle on ominaista maailman parantaminen jollakin tavalla, ja erityisesti ihmisten mahdollisuudet ryhmänä, joka voi saavuttaa enemmän kuin sen muodostavat yksilöt yksinään.

Tämä uusikuu on hyvin aktiivinen: se muodostaa onnekkaan kulman marsin ja uranuksen oppositioon ja hieman haastavamman kulman jupiterin ja saturnuksen oppositioon. Lisäksi se koskettaa merkuriusta. Se vaikuttaa niin laajalla alueella, että sen huomaavat varmasti muutkin kuin vesimiehet. Uusikuu tuo aina mahdollisuuden uusiin aloituksiin. Nyt osa uusista aluista näyttää tulevan pakon edessä ja osa mukavina mahdollisuuksina.Jokaisella meillä on kartallamme alue, jolla kaipaamme uudistuksia ja muutosta:
Vesimiehille tämä uusikuu on henkilökohtainen uusi vuosi. Nyt kannattaa tehdä tilintarkastus omaan elämään ja miettiä mitä haluaa säilyttää elämässä ja mistä on valmis luopumaan. Uusille asioille kannattaa raivata reilusti tilaa. Kaikki on nyt mahdollista sinulle, kun keskityt siihen mitä todella haluat.

Kaloille uusikuu tuo mahdollisuuden määritellä uudestaan mitä henkinen tasapaino ja mielenrauha merkitsevät tässä elämänvaiheessa. Sielun tarpeet muuttuvat ja nyt voit ymmärtää sisäisiä tarpeitasi paremmin. 

Uusikuu tuo oinaille mahdollisuuden unelmoida. Mieti rohkeasti mitä eniten haluat maailmassa. Unelmoimalla autat niin itseäsi kuin muitakin ihmisiä, usko pois.

Härän uusikuu on työ- ja urapainotteinen. Huomaat kaipaavasi erilaisia velvollisuuksia ja vastuuta kuin ennen. Mieti ovatko tavoitteesi yhä tarpeeksi kunnianhimoisia sinulle.

Uusikuu herättää kaksosten uteliaisuuden. Haluat uutta tietoa ja kokemuksia. Mene hakemaan niitä. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua.

Rapujen kannattaa miettiä onko antaminen ja saaminen tasapainossa omassa elämässä. Älä yritä antaa itsestäsi enemmän kuin mihin pystyt hyvällä mielellä.

Leijonat kohtaavat kumppanuuden ilot ja haasteet. Sinun kannattaa nyt keskittyä suosilla muihin, ja miettiä mitä annettavaa sinulla on puolisollesi tai muille kumppaneille. Saat itsekin enemmän antamalla nyt. 

Neitsyille tämä uusikuu on vuoden paras tehdä terveyteen liittyviä uudenkuun lupauksia. Jos päätät nyt noudattaa uuttaa treeniohjelmaa tai ruokavaliota, mahdollisuutesi pysyä kuosissa kasvavat.

Vaaoille uusikuu tuo lisää luovuutta ja iloa elämään. Nyt kannattaa keskittyä asioihin, jotka tuntuvat hyvältä, koska ne tuovat elämääsi lisää ihania asioita.

Skorpionille uusikuu tuo tarpeellisia muutoksia koti-elämään. Välit perheenjäseniisi kaipaavat ehkä muutosta, tai sitten haluat ehkä kohentaa elinympäristöäsi jollain lailla.

Jousimiesten kannattaa keskittyä ajatteluun ja kommunikointiin. Osaatko ilmaista itseäsi siten kuin haluat? Saatko pyydettyä itsellesi mitä todella haluat? 

Kauriille uudet mahdollisuudet liittyvät raha-asioihin, erityisesti ansiotuloihin. Huomaat ehkä mahdollisuuden kohentaa tienestejäsi. Varo kuitenkin turhia menoja, sillä niidenkin riski kasvaa.

Huomenna mars muuten kääntää suuntaa ja aloittaa perääntymisjaksonsa, mikä lisää tämän hetken paineita ja voi aiheuttaa ylimääräistä päänsärkyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti