torstai 5. tammikuuta 2012

Tammikuu pähkinänkuoressa

Tammikuu on jo alkanut, ja arkeen palailu hyvässä vauhdissa... Tammikuu onkin yllättävän rauhallinen ja rento kuukausi hektisen joulukuun jälkeen. Varsinkin nämä ensimmäiset viikot planetaarinen ilmasto on erittäin miellyttävä. Olenkin jo maininnut, että elämme nyt sellaisia suhteellisen harvinaisia viikkoja, jolloin kaikki planeetat ja asiat etenevät. Lisäksi saturnuksen ja neptunuksen väljä kolmio helpottaa kommunikointia ja sosiaalisia suhteita.

Seuraavia päiviä kannattaa seurata tammikuun aikana:
 • 9.1.2012 täysikuu ravussa 
 • 20.1.2012 aurinko siirtyy vesimieheen
 • 23.1.2012 uusikuu vesimiehessä
 • 24.1.2012 mars kääntyy perääntymään 

Tammikuun haastavin hetki tulee kuun lopussa, kun mars kääntyy perääntymään 24.1. Marsin perääntyminen ei tapahdu yhtä usein kuin merkuriuksen, mutta vaikuttaa silti yleiseen ehtimiseen ja jaksamiseen. Mars perääntyy neitsyessä, joten erityisesti neitsyiden kannattaa pitää nyt hyvää huolta itsestään ja huolehtia omasta jaksamisestaan.

~ L

2 kommenttia:

 1. Hei.Mites marsin paikka syntymäkartalla vaikuttaa perääntymisessä? Itse olen neitsyt ja mars 11.huoneessa ja vesimiehessä

  VastaaPoista
 2. Moi.
  Marsin paikka syntymäkartalla vaikuttaa eniten, jos perääntyvä mars tekee siihen esim neliön tai opposition. Vesimiehessä sijaitsevaan marsiin se tuskin osuu, riippuu tietenkin myös tarkoista asteista.

  Kaikkiin neitsyihin se vaikuttaa voimakkaasti aurinkomerkin kautta. Merkkikohtaisista vaikutuksista kirjoittelen myöhemmin. :)

  VastaaPoista