perjantai 27. tammikuuta 2012

Merkurius vauhdissa

Merkurius on todella vauhdissa tänään ja viikonloppuna. Itse asiassa se on ainoa pääaspekteja tekevä planeetta, tietenkin niiden planeettojen lisäksi, joita se koskettaa. Merkurius hallitsee ajattelua ja kommunikointia, joten tiedossa on sosiaalisesti ja älyllisesti vilkas loppuviikko. Siitä saa suurimman hyödyn irti lukiessa, kirjoittaessa ja tavatessa muita ihmisiä. Nyt ei tarvitse edes lähteä kauas, vaan lähiympäristöstäkin löytyy kaikkkea mielenkiintoista.

Tänään merkurius muodostaa neliön saturnuksen kanssa. Kannattaa ponnistella eroon joistakin vanhoista ajatusmalleista, jotka jarruttavat omaa elämää. Perinteillä ja konservatiivisuudella on arvonsa, mutta tänään kannattaa kyseenalaistaa jotkut tottumukset, ja raivata tilaa uusille hyödyllisille tavoille.

Illalla merkurius siirtyy lisäksi vesimieheen, jossa se viipyy vain alle kolme viikkoa. Sinä aikana kommunikointi keskittyy tavallista enemmän nettiin, mahdollisesti (muttei toivottavasti) myös sosiaalinen elämä. Samoin elämä harrastusryhmissä ja muissa saman kiinnostuksen kohteen ympärille muodostuneissa porukoissa kukoistaa. Edessä on hyvin seurallisia viikkoja. :)

Huomenna lauantaina merkurius ja uranus kohtaavat mukavissa merkeissä. Tuloksena on henkisesti aktiivinen ja energinen päivä, jota ei kannata viettää yksin. Lempiharrastukselle kannattaa varata myös aikaa.

Sunnuntaina ilmassa voi olla lievää suuruudenhulluutta, kun merkurius ja jupiter muodostavat haastavan kulman. Enemmän on yleensä parempi, muttei nyt. Kannattaa varoa, mitä toivoo, koska kaikenlaisilla ylilyönneillä on suurempi merkitys kuin yleensä.

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti