maanantai 30. tammikuuta 2012

Taas uusi viikko

Tämä viikko vaikuttaa rauhalliselta. Se varmaan sopii hyvin kaikille, sillä harva on parhaimmillaan tähän vuodenaikaan, kun on vielä pimeää ja kylmää ja kylmempää. Itse tulimerkkinä kärsin jatkuvasti pakkasesta sopeutumisyrityksistä huolimatta. Jotain sentään tapahtuu. Keskiviikkona venus ja mars ovat vastakkain. Päivä on hyvin latautunut romanttisesti, mutta näyttää siltä, että pariskuntien väliset jännitteet voivat nousta esiin. Useimmat arvostavat enemmän kumppanin yhtäläisyyksiä kuin eroja itseensä. Erot nousevat esiin keskiviikkona tavallista vahvemmin, ja silloin on loistava tilaisuus etsiä niistä jotain positiivista.

Perjantaina neptunus siirtyy kaloihin, jonne se teki lyhyen visiitin jo viime keväänä. Nyt se siirtyy sinne pidemmäksi aikaa, suunnilleen neljäksitoista vuodeksi. Eniten se vaikuttaa kalojen elämään. Kalat löytävät uudenlaista motivaatiota elämäänsä, jopa elämän suunnan uudelleen.

Tällä viikolla kuu on härässä maanantaista keskiviikkoon. Keskiviikkona se siirtyy puolenpäivän aikaan kaksoseen. Viikonloppuna kuu on ravussa. Kuu omassa merkissä tuo aina mukavaa nostetta elämään pariksi päiväksi kerrallaan. Sen vaikutus ei kestä kauan, mutta se toistuu usein!

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti