keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Perjantai 13. päivä

Maanantain täysikuu oli todella tehokas. Sain hoidettua kaikenlaisia keskeneräisiä hommia. Vauhti kostaantui kuitenkin seuraavana päivänä, jonka vietin lähinnä sängyssä. Onneksi en tullut pahemmin kipeäksi, vaikka pelkäsin jo sitä.

Tällä viikolla on taas pahaenteinen perjantai 13. päivä. Tämä perjantai 13. näyttää kuitenkin astrologisesti erinomaiselta päivältä. Suotuisien aspektien lista on pitkä. Aurinko tekee kolmion marsiin. Siitä kaikki saavat positiivista energiaa omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Venus tekee kolmion saturnukseen. Se vakauttaa kaikkia ihmissuhteita ja tuo niihin enemmän iloa. Sellainen aspekti auttaa arvostamaan läheisiä ihmisiä. <3

Kolmioita seuraa pari mukavaa yhtymää:  merkurius kohtaa pluton ja venus neptunuksen. Ensimmäinen auttaa pääsemään asioiden ytimeen. Se tuo ajatteluun ja keskusteluun syvyyttä, ja auttaa näkemään pintaa syvemmälle, suoraan asioiden ytimeen. Venus ja neptunus yhdessä ruokkivat mielikuvitusta ja kykyä nauttia elämästä. Yhtymä on sekä romanttinen että luova.

Osa aspekteista tuntuu jo edellisenä päivänä, eli torstaikin vaikuttaa aktiiviselta ja onnekkaalta päivältä.

:)

3 kommenttia:

 1. Jee, hyvä päivä siis matkustaa maailman ääriin...tai ainakin toiselle puolelle maapalloa :)

  VastaaPoista
 2. Joo, se on mahtava päivä matkustaa. Ja se sopii loistavasti myös sun täysikuu-teemaan. :)

  Ihanaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Nyt vähän jo jännittää - 4 tuntia ensimmäiseen lentoon...

  VastaaPoista