torstai 19. tammikuuta 2012

Vastuu painaa

Tänään aurinko tekee neliön saturnukseen. Neliöt aiheuttavat usein hankalasti käsiteltävää energiaa, jonka vaikutus voi lievimmillään tuntua epämukavuutena ja pahimmillaan todellisena ahdistuksena.

Tämän päivän neliö nostaa pintaan jonkin ristiriidan, joka liittyy omien henkilökohtaisten elämäntavoitteiden saavuttamisen ja hyvän parisuhteen tai muiden tärkeiden ihmissuhteiden väliseen ristiriitaan. Koska molemmat ovat tärkeitä elämässä, niihin kannattaa panostaa yhtä lailla. Pidemmän päälle kukaan ei voi voida hyvin ilman tavoitteita JA tärkeitä ihmissuhteita. Molemmat tarvitsevat aikaa, ja juuri aika ei tänään todennäköisesti tunnu riittävän kaikkeen mihin haluaisi panostaa. Tavoitteet voivat liittyä uraan. Mutta niiden ei tarvitse olla kunnianhimoisia. Joskus tavoitteeksi riittää suoriutua kunnialla velvollisuuksistaan. Sekin vie aikaa ja voimavaroja. Kumppani saattaa tänään tuntua yllättävän vaativalta. Kannattaa varoa, ettei mahdollinen  työstressi purkaudu vasta kotona ja suuntaudu viattomiin perheenjäseniin.

Päivän tehtävä on löytää tasapaino tärkeiden eri elämänalueiden välille, ja luottamus siihen, että kaiken ehtii tehdä ja kokea, vaikkei juuri tänään tunnu siltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti