maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuosi 2012 on täällä!

Uusi vuosi on vihdoinkin alkanut! Uusi vuosi tuntuu aina mukavalta mahdollisuudelta uudistaa elämää. Oikeastaan se on melko symbolinen sellainen. Astrologisesti se ei välttämättä ole kovin merkittävä hetki, mutta ihmiset voivat tehdä siitä sopivan merkityksellisen itselleen. Onneksi se ei ole ainoa mahdollisuus elämän parantamiseen. Jokainen syntymäpäivä on henkilökohtainen astrologinen uusivuosi. Silloin oma elämä uudistuu ja elämänmuutokset ovat helpoimpia. Myös eri kartan alueille osuvat uudet kuut auttavat eri alueiden muutoksissa. Juhliminen on kuitenkin mukavaa, ja itse rakastan erityisesti ilotulituksia.Astrologisesti vuosi 2012 näyttää helpommalta kuin edellinen vuosi. Viime vuosina vaikuttanut suurristi on melkein auennut. Se pakotti ihmisiä elämänmuutoksiin, joihin sopeutuminen jatkuu yhä. Maaliskuussa avuksi tulee suurkolmio, jonka muodostavat mars, jupiter ja pluto maamerkeissä. Se tuo hyviä uutisia kaikille taloudellisten vaikeuksien kanssa painineille. Vuoden ensimmäistä puoliskoa himmentää kuitenkin marsin ja venuksen peräkkäiset perääntymiset. Ne eivät vaikuta yhtä dramaattisesti kuin suurristi vaikutti. Perääntymiset ennemminkin hidastavat tahtia ja pakottavat katsomaan taaksepäin. Planeettojen puolesta se voi tuntua epäröintinä ihmissuhteissa.

Tammikuuta piristää saturnuksen ja neptunuksen kolmio ilmamerkeissä. Se ei ole ihan tarkka, mutta se auttaa silti kommunikaatiossa ja sosiaalisten suhteiden hoidossa. Tammikuun kolme ensimmäistä viikkoa sopivat erinomaisesti kaikkien asioiden hoitoon, sillä kaikki taivaankappaleet kulkevat eteenpäin, mikä on melko harvinaista.

Ihanaa uutta vuotta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Terve! Ja hyvää uutta vuotta 2012. Olet aika eri linjoilla kuin valtaosa muista astrologeista. Tämä vuosi kun on heidän mielestään jopa kohtalon vuosi monella tapaa kesän pluton ja uranuksen neliön ynnä muiden hauskuuksien vuoksi. Lähes aina tämä neliön tarkentuminen on tuonut syvän laman (mm. 1930)

    VastaaPoista
  2. Hei. Myönnän että keskityn mieluummin mahdollisuuksiin kuin uhkiin. Tässä tapauksessa optimismini näyttää oikeutetulta. Uskon että valtaosa ihmisistä kokee alkaneen vuoden tuotteliaampana kuin edellisen. Uranuksen ja pluton neliö tuottaa ongelmia, mutta mainitsemani kolmio maamerkeissä pehmentää niitä. Lisäksi vuoden aikana on tulossa saturnuksen kolmio neptunukseen ja sekstiili plutoon, joista kaikki hyötyvät. Niistä lisää myöhemmin.

    VastaaPoista