tiistai 23. lokakuuta 2012

Aurinko skorpionissa

Eräs tuttavani ei ilahtunut ollenkaan, kun hänen vauvansa sattui syntymään skorpioniksi. Ihmiset kuulemma suhtautuvat epäluuloisesti skorpioneihin. Hmmm.... Lisäksi kuulin kiinalaisesta liikeyrityksestä, jossa vältettiin palkkaamasta skorpioneja, koska heitä pidettiin hankalina ihmisinä. Uskomattomia ennakkoluuloja.

Ensinnäkin kaikkien tuntemieni skorpionien sosiaalinen elämä on kunnossa, jopa paremmassa kuin monilla muilla. Heillä ei ole pulaa ystävistä. Sitä paitsi skorpionit ovat yleensä kaikkein lojaaleimpia ystäviä. He odottavat muilta vastaavaa uskollisuutta.

Toisekseen skorpionit ovat tunnollisia ja perusteellisia työntekijöitä. Se ehkä unohtui kiinalaisen tutkimuksen tekijöiltä. Skorpionit paneutuvat perusteellisesti tehtäviinsä ja pystyvät pitkäjänteisiin suorituksiin. Uskollisuus pätee myös työntekoon.

Lisäksi ihmisen tulkitseminen yhden taivaankappaleen sijainnin perusteella on älytöntä. Kokonaisuuteen vaikuttaa monta muutakin planeettaa, niiden huonesijainnit ja se, miten kukin käsittelee kaikkia niitä energioita. Eri ihmiset saattavat elää hyvin eri tavoilla samankaltaisia karttoja. Joku saattaa alisuorittaa omaa karttaansa, ja joku muu käyttää sitä tukemaan vahvuuksiaan.

Joka tapauksessa skorpparit kohtaavat yhä kaikenlaisia ennakkoluuloja. Skorpionit ovat kyllä usein musta-valkoisia ihmisiä. He muodostavat selkeitä, vahvoja mielipiteitä eri asioista, mikä voi tuntua joustavammin rakennetuista merkeistä hämmentävältä. Skorpionin merkkiin liittyy mystisyyttä ja toisaalta pelottomuutta, mitkä ilmeisesti pelottavat joitakin ihmisiä. Merkkiin liittyy niin paljon vahvuuksia, että epäluulojen voisi jo antaa olla...

Ja se skorpionien kuuluisa kostonhimo... Eihän pelkistä suunnitelmista ole haittaa. En tiedä juuri kenenkään lopulta toteuttaneen niitä. Yleensä skorpionit nousevat negatiivisten tunteidensa yläpuolelle viimeistään siinä vaiheessa, kun voivat  päättää toteuttavatko lopulta suunnitelmansa. Ja itselläni on venus skorpionissa, joten tiedän siitä jotakin... ;)

Mukavaa synttärikuukautta kaikille skorpioneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti