tiistai 30. lokakuuta 2012

Täydenkuun jälkeen...

Täysikuusta sitten selvittiin... Hassua, miten eri tavoilla se vaikutti meillä kotona. Rapu oli elämänsä vauhdissa ja kaikki sujui koulussa ja muualla harvinaisen helposti. Kauris sen sijaan oli stressaantunut ja kiireinen. Kaikilla on ollut unettomuutta, mutta eri syistä. Kissojen riehumiseen herää jotankin tavallista herkemmin juuri täydenkuun aikaan. Stressi tietenkin myös aiheuttaa unettomuutta. Täysikuu saattoi tuoda huonoja uutisia joillekin, mutta ne eivät ole lopullinen totuus mistään asiasta, vaan väliselonteko, joka kehottaa paneutumaan ongelmiin huolellisesti ja rauhallisesti. Täysikuu kasvatti myös ruokahalua...  Mutta se on helposti hoidettavissa kekseillä. :)


Minuun, siis jousimieheen, täysikuu ei iskenyt suoraan aurinkomerkin kautta, mutta se osui khironiin. Kontaktit khironiin vievät usein sisemmäs omaan itseen kuin välittäisi mennä... Vuoden 1978 lähistöllä syntyneillä on khiron suunnilleen samassa paikassa ja täysikuu kosketti siten monia khironin kautta. Se saa tunteet pintaan, ja pakottaa löytämään uuden näkökulman, jonka kanssa on helpompi elää. Vaikeat asiat myös helpottuvat kohtaamalla ne. Onneksi sitä ei tarvitse tehdä koko ajan. 

Kohta alkaa marraskuu, joka tuo mukanaan taas eklipsit (ihan äskenhän ne edelliset juuri olivat...) ja merkuriuksen perääntymisen (sekin tuntuu tapahtuneen ihan hiljattain).

3 kommenttia:

 1. Minulla oli astroloogisesti eilen syntymäpäivä, vaikka oikeasti se on tänään. Muutama päivä ennen tätä täysikuuta ja eilen olen ollut kuin unessa, hyvin hermostunut ja samalla haluton kaikkeen. Tänään tuntuu kuin olisin herännyt. Aurinko paistaa ja hiukan löytyy jo virtaakin.

  VastaaPoista
 2. Odotan kiinnostuneena etukäteistietoa marraskuun eklipseistä ja perääntymisistä. Isoja asioita tehtävänä...

  VastaaPoista
 3. Hei, syntymäpäivä täydenkuun aikaan saattaa ladata koko tulevan vuoden hyvin aktiiviseksi. Toivottavasti siitä tulee mukava ja tuottelias kausi! :)

  Marraskuun postauksesta löytyy lisätietoa tärkeimmistä tapahtumista ja päivittelen lisää vielä lähempänä itse tapahtumia mahdollisuuksien mukaan!

  VastaaPoista