keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Tunteiden oma elämä

Heips,
viikonvaihde sujui niin tiiviisti saturnuksen parissa, että olisi jo mukava päästä vaihtamaan aihetta, mutta se ei onnistu vielä...

Huomenna saturnus ja neptunus nimittäin muodostavat onnekkaan ja sielukkaan kolmion. Kolmiot tuntuvat hyviltä ja helpoilta aspekteilta verrattuna neliöihin, jotka tuntuvat hankalammilta. Tämä kolmio auttaa erityisesti skorpioneja ja kaloja. Onnea säteilee myös rapuja kohti. :) Muillekin sen vaikutus on mieluisa, vaikkei yhtä voimakas kuin vesimerkeille. Kaikki voivat päästä paremmin yhteyteen tunteidensa kanssa ja oppia elämään myös epämiellyttävien tunteiden kanssa. Huominen aspekti ei tuota niitä, vaan auttaa ymmärtämään miten ne ovat kasvattaneet meitä ja lisänneet myös mahdollisuuksia kokea ihania tunteita. Ehkä tunteissa pelottaa usein niiden hallitsemattomuus. Kun ne heräävät, ne sitten ovat siinä kunnes jotenkin kuihtuvat. Aikanaan. Niitä ei voi järkeillä pois. Tämä kolmio kuitenkin auttaa ymmärtämään kaikenlaisia tunteita ja niiden paikkaa elämässä. Koettelevia kausia voi seurata äärimmäisen tyydyttäviä aikoja, jos hankalien tunteiden kanssa pääsee sopuun. Niitä ei voi piilottaa itseltä, mutta ne voi hyväksyä ja siten viedä niiltä hieman niiden voimaa.

Ensi maanantaina on muuten uusikuu vaa'assa. Sitä ennen vietetään hiljaiseloa totutellen merkkivaihdosten tuomiin uusiin tuuliin... ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti