sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Täysikuu Härässä 2012

Maanantai-iltana loistaa kirkkaana täysikuu härässä. Valitettavasti se ei näytä täysikuista helpoimmalta tai iloisimmalta... Täysikuu on melko tarkassa oppositiossa saturnukseen. Vaikutus ei todennäköisesti ole kovin dramaattinen, mutta se voi tuoda joitakin vakavia asioita harkittavaksi. Elämä näyttää hetken ilotonta ja asiallista puoltansa... Tällaisina hetkinä universumi usein liioittelee joitakin ongelmia saadakseen ihmiset suhtautumaan niihin ajoissa tarpeeksi vakavasti.


Härillä sen vaikutus tuntuu erityisesti ihmissuhteiden kautta. Heistä voi tuntua siltä, että muut vaativat heiltä kohtuuttoman paljon. Sama pätee usein myös toiseen suuntaan, ja heillä itsellään voi olla liian suuria odotuksia muita kohtaan jossakin asiassa. Kannattaa pohtia mahdollisimman neutraalisti omia odotuksia ja samoin itseen kohdistuvia odotuksia.

Kaksoset ovat erityisen alttiita fyysiselle ja psyykkiselle stressille. Kannattaa miettiä täydenkuun valossa mitä oikeasti jaksat, ehdit ja myös haluat tehdä. Yrität ehkä venyä liikaa tehtäviin, joista et koe aitoa iloa. Joudut ehkä karsimaan jotain ylimääräistä arjestasi.

Ravuilla jännite syntyy itseilmaisun ja johonkin ryhmään kuulumisen välille. Pahimmillaan voi tuntua siltä, ettet sovi jonnekin, jos olet oma vilpitön itsesi. Parhaimmillaan ymmärrät miten tärkeä rooli muiden parissa sinulla on juuri sinuna.

Leijonilla on klassinen koti vs työ -tilanne. Kotona voi ilmetä tilanne, joka vaikeuttaa työntekoa. Se voi olla vain epäkannustava asenne, tai konkreettista sairastelua tai muita ongelmia, jotka häiritsevät keskittymistäsi. Suhtautumalla vakavasti ja kärsivällisesti perheeseesi nopeutat tilanteen laukeamista.

Neitsyille voi tulla jonkinlainen kommunikaatiokatko täydenkuun aikaan. Sinun voi olla tavallista vaikeampi selittää ajatuksiasi jollekulle, ja joudut ponnistelemaan kovasti saadaksesi viestisi perille. Samalla pääset miettimään mitä todella haluat sanoa tai saada aikaiseksi.

Täysikuu pakottaa vaa'at paneutumaan rahatilanteeseensa huolellisesti. Sinulla voi olla uusia menoja, joiden takia joudut miettimään miten käyttäisit rahasi parhaiten tai saat ne riittämään kaikkeen haluamaasi. Tai tuloissasi voi olla katko, jonka takia joudut miettimään samaa.

Täysikuu osuu skorppareiden vastamerkkiin, ja paljastaa jotakin siitä miten muut suhtautuvat skorpionien hiljattain aloittamaan muodonmuutokseen. Muutos voi pelottaa muita, vaikka se koituu omaksi parhaaksesi. Kaikki ihmiset eivät ehkä osaa olla heti iloisia puolestasi.

Jouskareilla täysikuu voi paljastaa jotain henkistä painolastia, joka ei enää sovi elämään. Turha painolasti tekee elämästä hankalaa, ja siitä vapautuminen alkaa sen huomaamisesta. Huomaat eron pian arjessa ja jaksamisessa.

Kauriilla täysikuu näyttää jotakin, mikä estää toteuttamasta itseä ja omaa kunnianhimoa ja intohimojaan täydellisesti. Mietit välillä liikaa mitä muut ajattelevat sen sijaan, että luottaisit siihen, että sinulla on joka tapauksessa paljon annettavaa muille.

Vesimiehet ovat toisella puolella työ ja koti -konfliktia. Heillä työ näyttää tällä hetkellä niin vaativalta, ettei se jätä tarpeeksi aikaa latautumiseen ja läheisten seurasta nauttimiseen. Voit paljon paremmin, kun yrität tietoisesti hieman pehmentää epäsuhtaa.

Täysikuu muistuttaa kaloja joistakin elämän realiteeteista, jotka tällä hetkellä estävät matkustelemasta tai opiskelemasta. Oikeastaa se yrittää kertoa, että asettamalla selkeitä tavoitteita ja huolellisella suunnittelulla voit tehdä ihan mitä haluat.

Oinailla täysikuu voi paljastaa jonkin ristiriidan omien arvojesi ja asenteidesi ja kumppanisi arvojen välillä. Uudet elämäntilanteet saattavat paljastaa toisesta jonkin puolen, jota sinun voi olla hankala ymmärtää tai hyväksyä. Aika kuitenkin auttaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti