maanantai 8. lokakuuta 2012

Saturnus Skorpionissa merkki merkiltä jatkuu...

Muut kirjoitushommat pitivät kiireisenä viikonloppuna, mutta vihdoinkin saturnuksen vaikutuksen käsittely merkeittäin saa jatkoa:

Härille alkaa mielenkiintoinen, joskin ajoittain ehkä rankka, kausi, sillä saturnus viipyy nyt heidän parisuhdesektorillaan seuraavat pari kolme vuotta. Toisaalta härät ovat yleensä hyvissä väleissä saturnuksen kanssa, joten jakso on helpompi kuin vastaava jakso muilla. Ihmissuhteet saavat lisää vakautta ja syvyyttä. Hyvin pinnalliset suhteet saattavat katketa kokonaan. Samoin alitajuisesti epätyydyttävät suhteet. Hyvät suhteet kuitenkin vahvistuvat entisestään. Kaikki muutokset ihmissuhteissa tähtäävät vain kestävämpiin ja tyydyttävämpiin suhteisiin. Kausi saattaa myös nostaa vaatimustasoa suhteiden suhteen, mikä sekin on härkien omaksi parhaaksi pidemmän päälle.

Kaksosilla kausi kehittää elämän- ja arjenhallintaa. Se auttaa löytämään nykyiseen elämäntilanteeseen parhaat kuntoilu-, ulkoilu- ja ruokailutottumukset. Kroppa tarvitsee nyt erilaista huoltoa kuin viisi tai kymmenen tai viisitoista vuotta sitten. Tässä on hyvin aikaa oppia huolehtimaan entistä paremmin omasta fyysisestä jaksamisesta sekä arkisista velvollisuuksista, kuten kotitöistä ja lemmikkieläimistä. Delegointi on myös osa fiksua jaksamista. Kaikkea ei tarvitse ehtiä yksin.

Ravuille  jakso tarjoaa ristiriitaisia mahdollisuuksia. Toisaalta on mahdollista löytää uusia harrastuksia, koska saturnus saapuu hyvin luovalle alueelle karttaa. Suhteet lapsiin voivat muuttua paremmiksi ja tyydyttävämmiksi. Tai lapset saattavat vihdoinkin ilmoitella tulostaan, jollei niitä jo ole... Jopa romantiikka saattaa alkaa kukoistaa. ;) Energiaa täytyy kuitenkin osata käsitellä oikein, jotta siitä saisi suurimman hyödyn. Optimaalinen tulos vaatii itsenäistä otetta ja halua ottaa vastuu omasta hyvinvoinnista. Muutoin kaikilla mainituilla alueilla saattaa ilmetä ongelmia. Niistä selviää kuitenkin kärsivällisyydellä ja vastuullisella asenteella. Pidä mielessäsi, että sinulla on vaikutusvaltaa kaikkeen mitä elämässäsi tapahtuu, vaikkei aina tuntuisi siltä.

Leijonilla saturnus vaatii kiinnittämään enemmän huomiota perheenjäseniin ja kotiin ylipäänsä. Muut voivat vaikuttaa joskus käsittämättömistä syistä tyytymättömiltä, mutta se on liian yksinkertainen tulkinta tilanteesta. Olet huomaamattasi saattanut laiminlyödä läheisiäsi muiden kiireiden takia, mutta nyt saat tilaisuuden korjata tilanteen. Perhe on mieletön voimavara ja tarpeellinen kannustusjoukko, johon tämä kausi kiinnittää huomiosi tavalla tai toisella. Suosittelen yhteistyötä... Kun koti on kunnossa ja arki mahdollisimman sujuvaa, energiaa riittää myös muihin projekteihin.

Neitsyillä saturnus siirtyy pois taloussektorilta, mikä on varmasti helpotus, vaikka neitsyet käsittelevät hyvin saturnuksen vaatimuksia. Taloudelliset paineet helpottavat ja seuraava haaste on muodostaa itsensä näköinen sosiaalinen elämä. Arkielämään kuuluvat ihmiset ja paikat saattavat muuttua. Muutokset vastaavat kuitenkin enemmän sitä millaiseksi ihmiseksi olet viime vuosina kasvanut. Voit löytää uutta iloa, uusia puolia ja myös uusia haasteita esimerkiksi kirjoittamisesta, sisaruksistasi, koulu- ja työkavereista.

Vaaoilla hellittää välitön paine, kun saturnus on siirtynyt pois omasta aurinkomerkistä. Melkein kaikki vaa'at ja nousuvaa'at ovat kuitenkin aika tyytyväisiä kuluneisiin vuosiin, ainakin jälkikäteen. Useimmat ovat edenneet elämässään tavoilla, joihin vain saturnus voi antaa puhtia. Nyt on tavallaan mahdollisuus hengähtää, vaikka paine siirtyykin jossain määrin rahasektorille. Lähivuosien aikana voit muuttaa kokemuksesi rahaksi. Se ei käy nopeasti, mutta vähitellen löydät uusia mieleisempiä tapoja tienata rahaa. Opit myös nauttimaan enemmän käytössäsi olevista varoista, kun tiedät paremmin mitä todella haluat.

Nyt ehkä riittää jo saturnuksesta vähäksi aikaa... :) Se on kuitenkin planeettana sen verran tärkeä, että palaan sen pariin varmasti ennen pitkää.

~ L


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti