keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Marraskuu 2012

Heips,
taivaan tapahtumat keskittyvät kuun alkupuoliskon vielä skorpioniin ja sen naapurimerkkeihin vaakaan ja jousimieheen. Aurinko liikkuu edelleen skorpionissa. Venus viihtyy tällä hetkellä vaa'assa ja mars ja merkurius ovat jo kiiruhtaneet jousimieheen.

Marraskuussa vaikuttaa kaksi toisistaan riippumatonta astrologista ilmiötä. Eklipsit ovat täällä taas, eli marraskuussa kohtaamme sekä auringon- että kuunpimennyksen. Eklipseillä on tapana potkia ihmisiä eteenpäin elämässään ja vauhdittaa asioita. Ne ovat kuitenkin arvaamattomia, joten tärkeitä päätöksiä, jotka osuvat niiden läheisyyteen, kannattaa harkita rauhassa. Eklipsit tapahtuvat keskiviikkoina 14. ja 28.11.

Toisaalta merkurius kuitenkin perääntyy lähes koko marraskuun. Se taas jarruttaa asioita tai saa ihmiset hakemaan neuvoja tai inspiraatiota menneisyyden tapahtumista. Aikaa ei pidetä suotuisana ihan uusien projektien aloitukseen. Sen sijaan elämästä kadonneet ihmiset tai asiat saattavat palata takaisin.

Yhdessä merkuriuksen perääntyminen ja eklipsit luovat marraskuulle vaikeasti luettavan ilmapiirin. Jos jokin asia ei vaadi välitöntä ratkaisua, sitä kannattaa lykätä joulukuun puolelle, jolloin tiedossa on luotettavampia faktoja päätöksen perusteeksi.

Muistilista:
  • Merkurius perääntyy ke 7.11. lähtien
  • Eklipsi / uusikuu skorpionissa ke 14.11. 
  • Aurinko siirtyy jousimieheen to 22.11.
  • Merkurius kääntyy taas etenemään ti 27.11.
  • Eklipsi / täysikuu kaksosessa ke 28.11. 

Onneksi joulukuu vaikuttaa taas rauhallisemmalta ja selkeämmältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti