torstai 25. lokakuuta 2012

Liikaa realismia?

Tämä päivä tulvii realismia. Auringon ja saturnuksen yhtymä pitää siitä huolen. Realismi on hyvä asia, sopivina annoksina. Sopivasti annosteltuna se auttaa valitsemaan oikeita asioita, sellaisia joita jaksaa ja ehtii tehdä ja joista on kiinnostunut. Ylirealismi sen sijaan ahdistaa ja tappaa elämästä ilon. Asioista näkee helposti vain niiden huonot ja vaikeat puolet. Tuntuu siltä ettei mikään suju.

Päivä voi kääntyä kumpaan tahansa suuntaan. Osa ihmisistä on käytännöllisiä ja tavoitteellisia, osa ahdistuu ja masentuu, kun elämä näyttää hankalan puolensa. Lähipiirissä tai työpaikalla havaitsee helposti, jos päivän paine on liikaa jollekulle... Tänään kannattaa kuitenkin tutkia omia rajoja ja asettaa tulevaisuuden tavoitteita. Jotkut velvollisuudet eivät välttämättä kuulukaan omaan elämään, ainakaan enää, ja se voi olla hyvin helpottava huomio...

Tutkimusten mukaan sopiva stressi lisää suorituskykyä ja ihminen on parhaimmillaan ja myös onnellisimmillaan tehdessään itselleen melkein, mutta ei ihan, liian vaikeita asioita. Peukut pystyyn, että pysytään tänään mukavien rajojen sisäpuolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti