keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Edessä useita rauhallisia päiviä

Nyt on edessä useita rauhallisia päiviä... Tuntuupa kummalliselta. Ainakaan tähdet eivät ennakoi isompaa draamaa, eli sitä pitää järjestää itse, jos sellaista kaipaa... ;)

Tänään kuu on vielä skorpionissa, mutta "void of course" eli ei tee enää aspekteja muihin planeettoihin, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi mitään isoa projektia ei kannata aloittaa tänään. Itse en lähettäisi myöskään tärkeitä hakemuksia tms. (ellei ole deadline, jolloin ei tavallaan ole mitään menetettävää)

Huomenna ja ylihuomenna kuu seikkailee jousimiehessä. Se on yleensä vilkasta, uteliasta ja seikkailunhaluista aikaa. Se voi olla sosiaalista aikaa, mutta ei välttämättä. Jouskarissa on myös itsenäinen puoli, joka viihtyy hyvin myös yksin omissa projekteissaan.

Viikonloppuna kuu kulkee kauriissa. Sellaiset päivät voivat olla hyvin tehokkaita ja kunnianhimoisia. Koska kyseessä on viikonloppu, siitä voi tulla hyvin mukavaa aikaa perheen parissa. Kauriilla on omien tavoitteiden lisäksi aina perhe lähellä sydäntä. Toisaalta jos siihen osuu töitä, ne sujuvat hyvin.

Ensi viikolla tahti taas vilkastuu, kun ensin aurinko siirtyy skorpioniin merkuriuksen ja saturnuksen seuraksi. Valtaosa aspekteista on kuitenkin virtaavia ja helppoja, mikä ennakoi mielenkiintoista viikkoa tämän leppoisan viikon perään.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti