tiistai 1. tammikuuta 2013

Vaaka - vuosi 2013Olet mitä luultavimmin saavuttanut paljon määrätietoisella työllä viimeisten parin kolmen vuoden aikana. Nyt pääset jo nauttimaan työsi hedelmistä. (Ihan kuin hyvin tehdyssä työssä ei olisi kiitosta tarpeeksi.) Tämä kausi keskittyy sen sijaan ansiotuloihisi. Kannattaa miettiä, miten voit tienata palkkasi mahdollisimman mielekkäällä tavalla ja miten käytät tai säilytät rahojasi niin, että saat niistä mahdollisimman paljon hyötyä. Jatkamalla kärsivällisesti valitsemallasi tiellä voit vakiinnuttaa itsellesi hyvät tulot vuosiksi eteenpäin. Myös arvomaailmasi muuttuu samalla. Itseluottamustasi koetellaan, mutta toisaalta se on nousussa.  

Ihmissuhteesi kaipaavat muutosta. Tämän ja muutamien seuraavien vuosien aikana suhteesi muuttuvat todennäköisesti vapaammiksi ja suvaitsevaisemmiksi. Molemmat osapuolet hyötyvät muutoksesta, sillä se tuo myös lisää tilaa suhteeseen ja ruokkii sitä uusilla mielenkiintoisilla asioilla. Anna tietoisesti tilaa muutokselle, jottei se tapahdu äkillisesti ja väkivaltaisesti. Muutos liittyy erityisesti parisuhteeseen, mutta myös muihin tiiviisiin kumppanuussuhteisiin.  

Loppuvuodesta kannattaa satsata uraan ja muihin tärkeisiin tavoitteisiin, sillä ne saavat erityistä tukea. Voit saada lyhyessä ajassa paljon aikaiseksi ja sinulla on tavallista enemmän itseluottamusta. Mieti ajoissa mitä haluat, sillä tilanteet voivat ilmaantua nopeasti. Tai saatat saada yllättäen palkinnon aikaisemmasta uurastuksestasi. Saat halutessasi myös lisää vastuuta. Näyttää siltä, että nautit uusista velvollisuuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti