tiistai 1. tammikuuta 2013

Kauris - vuosi 2013Kauriilla on käynnissä hidas, henkilökohtainen muutosprosessi, jonka aikana kauriit oppivat käyttämään sisäisiä voimavarojaan hyväksi saavuttaaksen henkilökohtaiset tavoitteensa ja unelmansa. Muutos on tänä vuonna voimakkain vuoden viimeisinä tai ensimmäisinä päivinä syntyneillä kauriilla. Joulukuun puolella syntyneillä paine alkaa jo tasaantua. Myöhemmin tammikuussa syntyneet kauriit kohtaavat muutosprosessin voimakkaammin tulevina vuosina. 

Perhetilanteeseen liittyvät yllätykset saattavat myllertää elämää. Kotirintamasi on muutostilassa, joka sekin kestää useita vuosia.. Tuloksena on rennompi, avoimempi kotielämä, mutta matkan varrella on vielä joitakin töyssyjä. Kotiin tai perheeseen liittyvät taloudelliset kysymykset vaativat ratkaisua.
Kommunikaatio on kauriin vahvuus tänä vuonna. Osut vaistomaisesti asian ytimeen. Ajatuksesi liikkuvat toisinaan epätavallisia polkuja, jotka johtavat kuitenkin hyviin lopputuloksiin. Intuitiosi on vahva, ja sitä kannattaa harjaantua kuuntelemaan. 

Tänä vuonna pienempiä onnenpotkuja tuovat ensi työ- ja terveysrutiinit ja myöhemmin tänä vuonna parisuhde. Alkuvuodesta voit löytää luovia ratkaisuja ikuiseen aikapulaasi, joka estää sinua huolehtimasta itsestäni niin hyvin kuin voisit. Löydät aikaa esimerkiksi kuntoiluun helpommin kuin muulloin, jos haluat. Loppuvuonna parisuhde kukoistaa. Tunnet jopa ehkä saapuvasi uudelle kuherruskuukaudelle. Myös muut ihmissuhteet hyötyvät tästä vaikutuksesta. Muut ihmiset saattavat tarjota apua tai mahdollisuuksia yllättäen. Yhteistyö tuottaa hyviä tuloksia.

1 kommentti: