tiistai 1. tammikuuta 2013

Skorpioni - vuosi 2013Tämä on kaikille skorpioneille intensiivinen muutoksen vuosi. Sekä saturnus että kuunsolmu ovat omassa merkissäsi, ja molemmat muokkaavat omalla tavallaan juuri sinun elämääsi enemmän kuin muiden merkkien. Muutokset eivät ole aina helppoja, mutta olet varmasti niihin hyvin tyytyväinen pidemmän päälle. Löydät itsestäsi uusia mahdollisuuksia, joista et ole ehkä uskaltanut uneksiakaan. Saavutat myös kypsyyttä, ja itseymmärrystä. Henkilökohtainen muutos on avainasemassa. Muut eivät voi neuvoa siinä, sillä vain itse tiedät mitä todella kaipaat elämääsi. Persoonallisuutesi kypsyminen vaikuttaa suotuisasti myös ihmissuhteisiisi. Muutoksen myötä huomaat, että on helpompi ymmärtää muita ja heidän heikkouksiaan. Ihmissuhteet muuttuvat antoisammiksi myös siksi, että olet paremmin sinut itsesi kanssa etkä kaipaa muita tekemään itseäsi onnelliseksi. 

Henkilökohtaisen muutoksen teeman lisäksi viime vuonna elämässäsi alkoi pitkä trendi, joka on paitsi luova myös romanttinen. Se auttaa palauttamaan taian elämään. Nauti elämästäsi ja harrastuksistasi ilman suorituspaineita. Se saattaa ilahduttaa myös lasten kautta. Se kestää useita vuosia, ja on suotuisa aika hankkia lapsia, mikäli se on ajankohtaista. Löydät monia uusia tapoja ilmaista itseäsi ja yksilöllisyyttäsi. Loppuvuodesta trendi vahvistuu entisestään ja saa myös filosofisempia sävyjä. Saat ehkä uusia ideoita siitä minne haluaisit olla matkalla. Heinä- ja elokuu näyttävät erityisen nautinnollisilta kuukausilta.  

Työrutiinit saattavat muuttua äkisti. Kaipaat niihin enemmän vapautta ja omaa sanavaltaa. Voit myös saada hyviä työhön liittyviä ideoita yllättäen. Joustavuus auttaa selviämään äkillisistä muutoksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti