tiistai 1. tammikuuta 2013

Kalat - vuosi 2013Kalat kelluvat vihdoinkin turvallisesti omissa vesissään. Kalojen suojelijaplaneetta neptunus palasi omaan merkkiinsä viime vuonna ja huolehtii kalojen hyvinvoinnista vielä monta vuotta eteenpäin. Kalojen näkökulmasta melkein kaikki vaikuttaa suotuisalta. Alkuvuonna kotielämä laajenee ja paranee eri tavoilla. Luvassa voi olla esimerkiksi muutto suurempaa kotiin. Suhteet perheenjäseniin saattavat parantua huomattavasti, jos ne ovat kärsineet. Loppuvuodesta luovuus kukoistaa, ja tiedossa voi olla hyviä lapsiin liittyviä uutisia. Taiteelliset ja herkät kalat löytävät mahdollisesti uuden tavan ilmaista itseään ja yksilöllisyyttään. Se voi tapahtua henkisesti, harrastusten kautta tai vaikka käytännöllisesti sisustamalla. Kalat ovat kekseliäitä ja saattavat yllättää itsensäkin.

Raha-asiat ovat muutosvaiheessa. Muutos ei todennäköisesti ole huonompaan. Silti rahojen kanssa kannattaa varalta olla tarkkana ja ottamatta turhia riskejä. Kaloille voi myös löytyä uusi tulonlähde hyvin odottamattomalla tavalla tai joltain yllättävältä alalta. Pidä mieli avoimena eri mahdollisuuksille, mutta vältä epäilyttäviä vaihtoehtoja. Et tarvitse niitä. 

Opiskelu ja matkustelu elämänalueina tarjoavat toisaalta mahdollisuuksia, toisaalta haastetta. Ajoittain voi tuntua, ettei mikään etene, mutta kannattaa sinnitellä eteenpäin, jos esimerkiksi opiskelet. Tulokset ovat nimittäin yllättävän hyviä ja olet varmasti tyytyväinen niihin jälkeenpäin. Itseopiskelukin on erittäin palkitsevaa kaikille kaloille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti