maanantai 28. tammikuuta 2013

Viikko 5 / 2013

Eilinen täysikuu vaikuttaa hieman vielä tämän viikon alussa. Sen vaikutus kuitenkin heikkenee pikkuhiljaa, ja jää pian muiden taivaanmerkkien alle. Alkavaa viikkoa voisi luonnehtia sanoilla hiljainen ja vaikea ainakin puoleenväliin asti. Siihen asti vaikuttaa pari hankalaa kuviota. Aurinko tulee neliöön kohti saturnusta ja jupiter lopettaa useamman kuukauden perääntymisensä. Aurinko voi laukaista tai aktivoida jotain tämän hetkiseen saturnuksen asemaan liittyviä ongelmia (saturnuksen asemasta löytyy tietoa esim linkeistä oikeasta reunasta). Vaikutus on onneksi lyhytaikainen, mutta veikkaan, että useimmat kokevat sen epämiellyttävänä. Itse olen ainakin jo valmiiksi väsynyt...   


Jupiterin kääntyminen tietää hyviä uutisia erityisesti jousimiehille. Vastaavasti varsinainen käännöspäivä (+-2 päivää) voi olla vastaavasti jouskareille muita rankempi. Energia tuntuu yksinkertaisesti loppuvan. Loppuviikosta se kasvaa taas, mikä auttaa jouskareita ja muita jupiterista riippuvaisia ihmisiä.

Loppuviikosta ilmassa on taas mukavasti muutoksia, kun mars ja venus vaihtavat merkkiä. Mars siirtyy vesimiehestä kaloihin ja venus kauriista vesimieheen. Merkkimuutokset liikuttavat energiaa hyvin konkreettisella tasolla, kun elämän perusenergioiden painopiste muuttuu. Kaloille alkaa aktiivisempi ja energisempi aika, kun taas vesimiehet saavat hempeämpää ja iloisempaa energiaa elämäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti