tiistai 1. tammikuuta 2013

Jousimies - vuosi 2013Jousimiehen alkuvuosi on erityisesti ihmissuhteiden paranemisen ja kehittymisen aikaa, koska oma suojelijaplaneettasi jupiter viettää sen vastamerkissäsi kaksosessa. Se auttaa paitsi saavuttamaan sellaisen parisuhteen kuin ansaitset ja haluat myös tekemään positiivisen vaikutuksen muihin ihmisiin. Saat helposti apua muilta ihmisiltä, joten käytä sitä hyvään tarkoitukseen. Yhteistyö ja kommunikaatio ovat nyt avainasemassa. Nauti kaikista ihanista ihmisistä elämässäsi! 

Loppuvuosi on luonteeltaan syvällisempi ja intensiivisempi. Alkuvuoden keveys ja rentous ihmissuhteissa muuttaa muotoaan ja joudut harkitsemaan arvojasi suhteissa muihin. Elämän jakaminen muiden kanssa syvällisellä tasolla voi pelottaa, mutta saat siihen apua. 

Kotielämääsi palaa vähitellen rauha, jota olet jo kaivannut. Muutos on jo hyvässä alussa ja syvenee entisestään tänä vuonna. Kodistasi voi tulla juuri sellainen henkinen pako- ja latautumispaikka kuin haluat. Pidä silti mielessä henkilökohtaiset tavoitteesi, sillä perhe- tai kotitilanne voi välillä harhauttaa sinut niistä. Tarvitset elämääsi molempia, omia projekteja ja perheen tukea, ja löydät vähitellen tasapainon niiden välille. Toisaalta luovuutesi voi ilmetä tänä vuonna jollain arvaamattomalla tavalla. Samaten lapset saattavat yllättää. Raha-asioissa on menossa hidas muutostrendi, joka auttaa vakiinnuttamaan tulosi toivomallesi tasolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti