keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Venus Kauriissa

Venus on vaihtanut juuri merkkiä ja siirtynyt jousimiehestä kauriiseen. Venuksen merkinvaihto kertoo muutoksesta sosiaalisessa ilmapiirissä, myös romanttisissa suhteissa. Kauriissa venus piristää erityisesti kaikkien kauriiden ja nousukauriiden elämää. Venus omassa merkissä auttaa aina luomaan myönteisen vaikutelman. Kauris on melko hillitty merkki venukselle. Se auttaa nauttimaan elämästä kypsästi ja aikuismaisesti. Laadulla on nyt enemmän väliä kuin määrällä, ja se pätee melkein kaikkeen. Kauris on hyvin statustietoinen ja myös konservatiivinen merkki, ja nyt korostuu muiden kohtaaminen työn ja muiden velvollisuuksien parissa. Työpaikan ihmissuhteet ovat erityisen tärkeitä. Niitä on tavallista helpompi parantaa seuraavien viikkojen aikana, jos siihen on tarvetta.

Työn iloa!

2 kommenttia:

  1. Tänään olen iloinen, kun tuntuu kuin olisin saanut silmät auki pitkästä aikaan. Olen nousu Kauris 3 astetta. Viimeviikot ovat olleet minulle hyvin raskaita, j a eilinen päivä oli kaikista hirvein. Oliko sattumaa vai voiko olla Venuksella osuutta asiaan. Minulla on Kheiron 29 astetta Jousimiestä huoneessa 12ta.

    VastaaPoista
  2. Ilmassa on ollut pyhien välipäivinä ja alkuvuodesta kaikenlaista: auringon ja pluton kohtaaminen, merkuriuksen ja neliö uranukseen ja plutoon, ja viimeisimpänä marsin neliö saturnukseen... Monet muutkin ovat kokeneet vastoinkäymisiä viime aikoina. Nyt onneksi hieman helpottaa. Venus 1.huoneessa auttaa toipumaan koettelemuksista nopeammin!

    VastaaPoista