perjantai 25. tammikuuta 2013

Sekalaiset tunnelmat

Heips,
loppuviikoksi eli täksi päiväksi ja viikonlopuksi on tiedossa sekalaisia uutisia. Enimmäkseen hyviä. Aurinko on aktiivinen ja tekee mukavia kulmia muihin planeettoihin. Ilmassa on optimismia, elämäniloa ja oivalluksia. Universumi haluaa esitellä mahdollisuuksia, joita on aina enemmän kuin osaamme kuvitella...

Lisäksi viikonloppua valaisee täysikuu. Teknisesti se on täysi sunnuntaina aamulla, mutta se vaikuttaa koko viikonlopun. Ja niin kuin elämässä niin usein, positiivisiin aspekteihin liittyy myös hankalampia aspekteja. Tänään voi olla erilaisia kommunikaatiovaikeuksia. Asiat näyttävät kuulostavat jonkin aikaa pahemmilta kuin ne ovat. Kaikesta näkyy hetken aikaa se vaikeampi ja synkempi puoli. Valitettavasti sama vaikutus heijastuu myös täysikuuhun, joka muuten näyttää optimistiselta ja leikkisältä.

Enimmäkseen loppuviikko näyttää oikein sosiaaliselta ja mukavalta, mutta siinä on koko ajan ikään kuin sivuääni, joka pelottelee epäonnistumisilla ja unohduksilla, enimmäkseen aiheettomasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti