maanantai 21. tammikuuta 2013

Vesimiesten vuoro

Nyt on vesimiesten vuoro nauttia planeettojen huomiosta. Tällä hetkellä merkissä majailevat aurinko, merkurius ja mars. Venus liittyy seuraan hieman myöhemmin.

Vesimies-energia on ennakkoluulotonta ja kyseenalaistavaa. Vesimiehet etsivät yleensä uutta, parempaa tapaa elää ja ajatella. Toisaalta sopivan ideologian tai elämäntavan löydyttyä, vesimiehet pysyvät siinä loppuun saakka. Merkkiin liittyy uudistavaa ja parantavaa henkeä. Vesimies on todellisten maailmanparantajien merkki. Se on myös sosiaalinen merkki, mutta sosiaalisuus keskittyy usein jonkin aiheen tai teeman ympärille. Siinä heillä on yleensä harvinaisen laaja verkosto. Muuten vesimiehet saattavat olla melkoisia individualisteja. Kiinnostuksen kohteet vaihtelevat laidasta laitaan. Joillekin vesimiehille riittää rakas harrastus, urheilu tai jokin muu, jonka parissa he pääsevät toteuttamaan itseään. Joillakin sama tarve purkautuu esimerkiksi ihmisoikeuksien tai muun hyvinvoinnin lisäämiseen tai puolustamiseen, tai ekologisen tietoisuuden laajentamiseen. Joka tapauksessa melkein kaikilla vesimiehillä on jokin oma lempiaihe, jonka kautta he muokkaavat maailmaa hieman paremmaksi ja sosiaalisemmaksi paikaksi.

Kaikilla on muuten kartalla jossakin päin vesimiehen kapinahenkeä! :)

5 kommenttia:

 1. Minulla ei muuten ole mitään Vesimiehessä tai ei ainakaan noita tärkeimpiä planeettoja jotain asteroideja saattaa olla.

  VastaaPoista
 2. Hyvä blogi sulla, täältä löytyy tosi paljo mielenkiintosia juttuja! :)

  Kiinnostaisko sua muuten tulkita mun syntymäkarttaa (http://aijaa.com/4aAs9K)? Heh, voi olla aika hassua laittaa tämmöstä pyyntöä tänne, muttaku oon jo pyytäny muutaman ihmisen tulkitsemaan tuota, mutta luulen et en oo aivan kaikkee saanu tuosta vielä irti. Että ois mukava kuulla miten muut ihmiset näkee ja selittää tuota karttaa :)

  VastaaPoista
 3. Eri merkit vaikuttavat kartalla myös niiden huoneiden kautta, joita ne hallitsevat tai joihin ne osuvat, vaikka niissä ei olisikaan planeettoja. Esimerkiksi vesimies 2.huoneessa voi luoda vahvan tarpeen kyseenalaistaa normaalin palkkatyön ja samalla tarpeen tienata rahaa jollakin ihan uudella tavalla. 5.huoneessa taas luovuus pääsee parhaiten esiin ryhmässä, samanhenkisten ihmisten kanssa tai jonkin ideologian kautta.

  VastaaPoista
 4. Hei, Psychosocial!
  En ehdi tehdä tässä kovin perusteellisia tulkintoja, vaikka katsonkin mielelläni karttoja. Sinulla on kartallasi paljon ihmissuhdepainotusta, joka tuo sosiaalisia taitoja, lisäksi karttasi on tunnepainotteinen, mikä tehostaa intuitiota, minkä varmaan jo tiesitkin. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan aivan.. no mutta kiitos tästä pienestäkin 'valaisemisesta'! :)

  VastaaPoista