torstai 10. tammikuuta 2013

Perääntyvät planeetat 2013Vuonna 2013 useimmat planeetat perääntyvät (siis maasta käsin katsottuna) kuten muinakin vuosina. Astrologisen kartan taivaankappaleista ainoastaan aurinko ja kuu eivät ikinä peräänny. Perääntyessään planeetat ovat ikään kuin lepotilassa. Niiden energiat eivät ole silloin täydessä käytössä. Toimintaenergia suuntautuu enemmän menneisyyteen kuin tulevaisuuteen. Kausi on reflektoiva, ja välttämätön, koska silloin on mahdollista oppia menneistä ja muuttaa suuntaa, jos se on tarpeen. Etäisemmät planeetat perääntyvät jopa viisi kuukautta vuodessa, joten niiden perääntymisjaksoja ei yleensä huomioida erikseen. Mars ei peräänny vuonna 2013, joten se on täysissä voimissaan koko vuoden. 

Merkurius perääntyy kolme kertaa:
23.2.-18.3.2013,
27.6.- 21.7.2013 ja
21.10-11.11.2013 

Merkuriuksen perääntyessä kannattaa aina välttää suuria ostoksia, tärkeiden sopimusten solmimista ja olla tarkkana kaikkiin kommunikaatioon liittyvissä asioissa. Viestit hukkuvat tavallista helpommin ja niiden sisältö voi tulla tahattomasti väärinymmärretyksi. Aikataulut pettävät tavallista helpommin. Kausi kannattaa käyttää hyödyksi siirtämällä painopiste tietoisesti menneisyyteen. Sieltä voi löytyä nyt loistavia ideoita tai hukattuja asioita tai esineitä. Myös matkustellessa kannattaa olla varuillaan, ettei mitään katoa. Erilaiset viivästykset ja suunnitelmien muutokset ovat todennäköisiä. Toisaalta matkat saattavat tarjota mahdollisuuden kokea jotakin, mikä on joskus jäänyt puuttumaan. 

Venus perääntyy 22.12.-(1/2014). Jakso vaikuttaa ihmissuhteisiin ja yleiseen elämäniloon. Ihmissuhteet ja erityisesti parisuhde saattavat kärsiä vastatuulesta, kun niillä ei ole venuksen täyttä tukea.  Mielihyvää ei ole yhtä helppo saavuttaa kuin muina aikoina. Jaksoa ei suositella etenkään kihlauksiin tai naimisiinmenoon. Poikkeuksena ehkä uusi yritys entisen kumppanin kanssa? Suurta sisustus- tai muunkaanlaista kauneuteen liittyvää projektia ei kannata aloittaa tänä aikana.

3 kommenttia:

 1. Hei, minulla olisi yksi kysymys! Olen pohdiskellut monia minuutteja että löytyykö tältä kartalta musikaalista lahjakkuutta yhtään? Tai näkyisikö sen kaltaista tulevaisuutta?

  http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=aixfilebcrs8v-u1330095514_1171437524&lang=e&gm=a1&pa=mobile&nhor=427186&nho2=867771&btyp=2&mth=gw&sday=10&smon=1&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

  Voisit joskus tehdä lahjakkuuksista/harrastuksista/ammateista jonkinlaisen postauksen! Tosi hyvä blogi muuten:)

  VastaaPoista
 2. Hei Laura,
  en ehdi aina katsoa ylimääräisiä karttoja, mutta nyt tulin uteliaaksi. :) Kyllä, kartallasi on potentiaalia taiteisiin ja musiikkiin, jopa uraksi asti, jos se kiinnostaa sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä olen erittäin kiinnostunut!

   itse löysin itseltäni venuksen 10. huoneesta, 6. huoneesta oinaan, ja siellä planeettoina saturnus joka on härässä. Lienee näillä olleen vaikutusta?

   yleensä neptunus olisi vahvassa asemassa omasta mielestäni mutta minulla se löytyy 3. huoneesta, kai se jonkinlaista lahjakkuuta tuo..

   6. huoneen hallitsijana on mars ja siellä oinas etten sitä heti ainakaan heti laittaisi musikaaliseksi mutta onhan tuossa vissiin muitakin tekijöitä :)

   hyvä kun tulin tännne kysymään :)

   Poista