perjantai 25. tammikuuta 2013

Täysikuu Leijonassa 2013

Viikonloppua piristää kirkkaana paistava täysikuu. Tämä täysikuu liittyy elämäniloon jopa voimakkaammin kuin täysikuut yleensä. Se kertoo tarpeesta pitää hauskaa arjen keskellä. Se kuvaa myös tervettä itsetuntoa ja kykyä nauttia elämästä muiden mielipiteistä välittämättä. Leikkiminen ei kuulu vain lapsuuteen vaan sen kuuluisi jatkua läpi elämän! :)

Täysikuu ei ole ihan täydellinen, sillä vaikka sillä on positiivisia aspekteja, niitä laimentaa yksi ainoa haastava kulma. Se on ilonpilaaja, joka etsii ongelmia ja löytää niitä sieltäkin, missä niitä ei ollut alunperin. Yrittäkää olla välittämättä tästä ilonpilaajasta, sillä mahdolliset ongelmat ehtii selvittää myöhemminkin ja tällä täysikuulla on paljon mukavaa annettavaa. 


Leijonille (ja nousuleijonille) tämä täysikuu tarjoaa harvinaisen tilaisuuden nähdä itsesi toisten silmin.Näet selvemmin myös suhteesi muihin, miten muut täydentävät sinua ja mitä annettavaa sinulla on muilla. Kotona voi olla jokin ongelma, jota on vaikea ohittaa.

Neitsyille tämä täysikuu kuvastaa mielenrauhan ja fyysisen terveyden välistä suhdetta. Olet parhaimmillasi käytännönläheisissä tehtävissä ja rentoutuminen voi olla sinulle haaste. Leiki, pelaa, nauti!

Vaaoille täysikuu kertoo verkostojen ja vertaisryhmien merkityksestä. Samalla aaltopituudella olevia ystäviä ei ole ikinä liikaa. Varaa aikaa heille.

Skorppareilla täysikuu laukaisee mahdollisesti tyytymättömyyttä tulevaisuuden suunnitelmiin. Se johtuu siitä, että persoonallisuutesi kypsyy nyt vauhdilla, eivätkä suunnitelmat ole siksi ehkä ajantasalla.

Jouskareille täysikuu liittyy matkailuun ja opiskeluun, mielen avartamiseen, siis kaikkeen mitä jouskarit rakastavat. Näet selkeämmin suuren kuvion ajattelutapasi ja ideologiasi kehityksessä.

Kauriilla täysikuu liittyy jakamiseen ja luottamukseen ihmissuhteissa. Hyvissäkin suhteissa voi olla ajoittain vaikeita asioita, ja sinun tehtäväsi on laittaa ne oikeaan perspektiiviin hyvien puolien kanssa.

Vesimiehille täysikuu kertoo ihmissuhteiden tilasta. Jokin uraan tai tavoitteisiin liittyvä asia saattaa hiertää pahasti. Suhde voi kuitenkin tuoda paljon iloa ja onnea, jos pystyt siirtämään ongelmat sopivalle etäisyydelle.

Kaloille täysikuu kuvastaa fyysistä terveydentilaa ja arjen hallintaa. Heikot kohdat jommassa kummassa paljastuvat henkisenä tyhjyytenä tai ahdistuksena. Mieti myös lukuisia asioita, jotka tukevat terveyttäsi.

Oinailla on luvassa ihana, luova täysikuu. Harrastukset tai lapset ilahduttavat sinua. Varo turhaa herkkyyttä ja kriittisyyttä parisuhteessasi.

Härille täysikuu tarjoaa valoa sielunelämääsi ja menneisyyteesi. Ymmärrät sen kautta ehkä paremmin mitä haluat jatkossa. Käytännön tasolla voit kohentaa kotiasi ja suhteitasi perheenjäseniin.

Kaksosille täysikuu näyttää hyvin sosiaaliselta. Voit tavata paljon ihmisiä ja keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä. Tämä on yksi vuoden parhaista täysikuista sinulle.

Ravuilla täysikuu valaisee taloussektoria. Tulot eivät välttämättä muutu, mutta voit käyttää niitä aikaisempaa paremmin. Prioriteetit rahankäytössä muuttuvat, ja nyt on oikea aika seurata muutosta.

Ihanaa viikonloppua kaikille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti