perjantai 11. tammikuuta 2013

Uusikuu kauriissa 2013

Tänään on taas uusikuu, tarkemmin sanottuna illalla, minkä vuoksi päivä saattaa olla yleisesti hiljainen. Asiat tuntuvat usein pysähtyvän uudenkuun alla, kun vanha sykli on päättynyt ja uusi on pian alkamassa. Luontokin on ikäänkuin lepotilassa odottamassa uutta energialatausta.

Tämä uusikuu on kauriissa, joten se kannustaa miettimään tavoitteita ja velvollisuuksia. Tavoitteet ovat hyvä asia. Kaikki kaipaavat suuntaa eteenpäin. Tavoitteet syntyvät yleensä omista haluista, ja siksi niissä on erityistä voimaa. Velvollisuudet sen sijaan voivat tukahduttaa, jos niitä on liikaa. Siksi niitä kannattaa harkita aina tarkasti. Eri ihmiset suhtautuvat eri tavoilla velvollisuuksiin. Maamerkit (härkä, neitsyt ja kauris) yleisesti jaksavat niitä paljon paremmin kuin esimerkiksi tulimerkit (oinas, leijona ja jousimies). Niiden suhteen täytyy etsiä oma tasapaino.


Uusikuu korostaa erityisesti kauriiden kunnianhimoista ja vastuuntuntoista luonnetta. Mieti elämääsi ja tavoitteitasi vuosi eteenpäin? Missä ja millaisessa tilanteessa haluaisit olla seuraavana syntymäpäivänäsi?

Vesimiehille uusikuu korostaa mielenrauhan ja tasapainon merkitystä. On osattava luopua menneistä asioista oikeaan aikaan. Seuraava kuukausi kannattaa pyhittää elämän ja mielen puhdistamiseen tarpeettomasta.

Kaloille uusikuu on sosiaalinen. Saatat löytää uuden vertaistukiryhmän, joka sopii muuttuvaan elämäntilanteeseesi, tai saat enemmän iloa jo olemassa olevista ystävistä ja harrastuksista. Sukulaissielut vetävät sinua puoleensa.

Oinailla korostuu ura ja tulevaisuuden tavoitteet. Uudet ideat voivat alkaa itää mielessäsi. Tavoitteiden pitääkin uudistua ajoittain, ja nyt on paras aika vuodesta pohtia niitä.

Härille uusikuu avaa uusia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen esimerkiksi opiskelemalla. Myös lukeminen ja matkustelu, kaikki mikä antaa uusia näkökulmia ja uusia kokemuksia, korostuu seuraavina viikkoina.

Kaksosten kannattaa keskittyä nyt raha-asioihin, erityisesti muiden kanssa yhteisten varojen hoitoon. Voit saada verotuksesi tai elatusmaksut parempaan balanssiin. Voit myös uudistaa suhteen työn- ja vastuunjakoa.

Ravuilla uusikuu korostaa parisuhteen ja muiden tärkeiden ihmissuhteiden merkitystä. Voit kirjaimellisesti aloittaa uuden luvun ihmissuhteissasi, jos haluat tai tarvitset sitä.

Uusikuu auttaa leijonia hoitamaan jo olemassa olevia terveysongelmia tai ehkäisemään tulevia. Se auttaa myös organisoimaan arjen tehokkaammin, jolloin jaksat paremmin ja saat enemmän aikaiseksi.

Neitsyille uusikuu tuo luovia ja romanttisia mahdollisuuksia. Joillakin onnellisilla se liittyy perheenlisäykseen. :) Lapset voivat muutenkin järjestää iloisia yllätyksiä. Ehkä yhteinen uusi harrastus?

Vaaoilla muutokset tai uudistukset kohdistuvat kotiin ja perheeseen. Voimasuhteet perheen parissa näyttävät muuttuvan. Tämä on oikeastaan välietappi suuremmassa muutoksessa. Suhteesi menneisyyteen voi myös muuttua.

Skorppareille tämä uusikuu tuo uusia sosiaalisia mahdollisuuksia. Voit tavata pian mielenkiintoisia ihmisiä. Luvassa on myös kiinnostavia keskusteluja ja uutisia. Ole utelias! :)

Jousimiehiä uusikuu auttaa arvostamaan omaa työtä ja saavutuksia enemmän. Olet usein liian vaatimaton ja aliarvostat omia kykyjäsi. Panoksesi on kuitenkin arvokkaampi kuin usein huomaatkaan.

Ihanaa uuttakuuta kaikille!
~ Liisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti