tiistai 15. tammikuuta 2013

Käännekohtia

Tällä viikolla ilmassa on monenlaista energiaa, joka auttaa muokkaamaan elämän suuntaa.

Tänään pintaan voi nousta kipeitä muistoja. Tai oma henkinen haavoittuvaisuus voi jotenkin muuten tuntua selvemmin kuin yleensä. Se ei välttämättä ole mitään dramaattista, mutta pienetkin henkiset haavat kannattaa hoitaa huolellisesti hyväksynnällä ja itsearvostuksella. Omien tai muiden aiempien virheiden ei tarvitse estää enää meitä olemasta onnellisia juuri nyt.

Torstaina on ilmassa toisenlaista energiaa. Monet tärkeimmistä ratkaisuistamme liittyvät ihmissuhteisiin. Hyvinä alkaneet suhteet muuttuvat vaikeiksi, kun jompi kumpi tai molemmat muuttuvat ennen pitkää. Uusien sääntöjen neuvottelu on hankalaa. Torstaina on mahdollista päästä hetkeksi omien tarpeiden pohjalle, tai ainakin syvemmälle kuin ennen, mikä auttaa luomaan myös tyydyttäviä ihmissuhteita. Vaikutus ei rajoitu vain parisuhteisiin, vaan ulottuu kaikkiin tärkeimpiin suhteisiimme.

Perjantai taas on älyllisesti aktiivinen päivä. Jos opiskelu- tai kirjoitusvire on ollut hukassa, perjantai auttaa löytämään sen. Se tuo myös uusia ideoita ja auttaa selventämään tavoitteita. Keskustelut ja tapaamiset voivat olla erityisen informatiivisia ja mielenkiintoisia.

Lauantaina (tarkemmin la-su yönä) aurinko siirtyy kauriista vesimieheen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti